親子旅遊

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

引用:Quote:原帖由 技安 於 14-05-12 發表你想問

原帖由 SophieYan 於 14-05-12 發表
但我問左Jason兩日,都冇覆過我
Yes he only focus on the money i dont wanna book this guys anymore

男爵府

瑩瑩老豆 發表於 14-5-12 21:21
阿寶車行woodland S70, 行tuas S85
去 puteri pacific ?
sg zoo 同 puteri 都近woodland, 行tuas 真係兜 ...
好耐之前我諗住隔定價問過阿順同MR GOO, 阿順當時好好傾話60, 家陣變咗95, 仲要唔秋唔彩, 相反MR GOO以前同而家都係報70, 一樣咁好傾, 我要係動物園返CARLTON CITY攞行李先過關, 佢話加多20, 回程我係新山直去機場又係70, 我覺得合理就BOOK咗, 反正問咗JASON佢又未覆我價

Marjas  可否給我mr Goo的聯絡資料,thx  發表於 14-6-26 00:31
ELINGLING  可否比Mr.Goo電話我嗎?  發表於 14-6-25 23:23
排骨媽媽  請問可以比MR. GOO 的聯絡電話我嗎?  發表於 14-5-23 22:50

複式洋房

回覆:阿寶新山遊

阿寶收來回螢火蟲SG100/車,門票另計,大小同價MYR18/人

王國會長

王國會長

sickbanana 發表於 14-5-13 10:00
好耐之前我諗住隔定價問過阿順同MR GOO, 阿順當時好好傾話60, 家陣變咗95, 仲要唔秋唔彩, 相反MR GOO以前同 ...
你幾時問阿順60咁平? 我4月問已是85, 但咁快變咗95

男爵府

魅力王子 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

但阿宝營火蟲団不及Jason 豐富,只車去食海鮮及營火蟲,没有去看小動物

公爵府

chingmj 發表於 14-5-13 22:03
阿寶收來回螢火蟲SG100/車,門票另計,大小同價MYR18/人
要幾多個FAMILY可包車?另會否去吃海鮮?

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

昨晚WHATAPP阿寶睇要SDG130,我得2大小~
貴過JASON~!JASON收SDG100.......

我22/6-23/6係新山~都想搵人一齊睇營火虫呀

tonymeg  我都係22-23係新山,2大2小  發表於 14-5-28 15:46
carmen_sach  我22至23june 都係新山,又係2大1小,我都有興趣看瑩火蟲,夾到,可以一齊  發表於 14-5-16 19:47
http://www.uwants.com/attachments/day_071009/20071009_ac433c37df94829a0fffH86bsiiFClBw.gif

王國會長

王國會長

chiliginger 發表於 14-5-14 02:23
但阿宝營火蟲団不及Jason 豐富,只車去食海鮮及營火蟲,没有去看小動物
我估係當包車, 你要求去其他地方也可以

男爵府

瑩瑩老豆 發表於 14-5-13 22:17
你幾時問阿順60咁平? 我4月問已是85, 但咁快變咗95
我早3-4個月前問過佢(60)同MR GOO(70), 當時呢度好多人講佢最平但唔知好唔好, 我唔鐘意D價亂開既人, MR GOO都一樣開同價所以訂佢, JASON真係好鬼死串, 我幫佢訂咗酒店, 順便問埋車, 價又唔覆, 淨係問我可唔可以改遲2個鐘出發, 我話太遲我要去行OUTLET, 梗住乜鬼都唔再打字又唔理, 人哋話佢忙我理解, 但其實佢係啱聽先覆, 佢其他團隊既人比EMAIL確認酒店時都識得打句多謝啦, 同佢聯絡咁耐好似跪求咁只有我成日講謝謝同唔該, 我家陣諗住門票都同阿寶訂

男爵府

魅力王子 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

引用:Quote:chiliginger 發表於 14-5-14 02:23

原帖由 瑩瑩老豆 於 14-05-14 發表
我估係當包車, 你要求去其他地方也可以
不是,100sg只包車去吃海鮮及螢火蟲

男爵府

瑩瑩老豆 發表於 14-5-12 21:21
阿寶車行woodland S70, 行tuas S85
去 puteri pacific ?
sg zoo 同 puteri 都近woodland, 行tuas 真係兜 ...

咁邊條係快道?時間相差幾多?

知唔知Jason要幾錢?

王國會長

王國會長

amon28 發表於 14-5-16 17:35
咁邊條係快道?時間相差幾多?

知唔知Jason要幾錢?
tuas 係快道. 時間相差要睇當時交通情況, 一般可快15~30mins.
Jason 問過冇期, 所以冇問價了.

amon28  Thanks  發表於 14-5-16 17:47

男爵府

新山係邊度食海鮮?有無好介紹?

大宅

回覆:kabo626 的帖子

我都係打算1 Jul 一到埗就到legoland 住2日bor

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

mosski 發表於 14-5-14 13:11
昨晚WHATAPP阿寶睇要SDG130,我得2大小~
貴過JASON~!JASON收SDG100.......
我pm左你呀
http://www.uwants.com/attachments/day_071009/20071009_ac433c37df94829a0fffH86bsiiFClBw.gif

大宅

引用:剛剛whatsapp阿寶想問佢夜遊新山同螢火蟲價

原帖由 chingmj 於 14-05-11 發表
剛剛whatsapp阿寶想問佢夜遊新山同螢火蟲價錢,佢話佢打算整個local tour for few familiy, 我們將會在7/7 ...
我係8-9/7係legoland ar...咁幾多$,安全嗎?

大宅

這是阿寶給我的介紹:

FIREFLY
基本消费
adult -RM 18/sgd 7
child -RM 12/sgd 5

▶门票包括~萤火虫,mini zoo (rabbit ,fish ,乌龟,珍珠鸡,大象鸡,鹅,羊),mini playground .
建议进入时间~7pm
包括服务有,萤火虫生态讲解,30min 观赏萤火虫。

▶额外服务有,
1)天灯RM 10/pcs
2)抗蚊贴RM 2/2pcs
3)八尺大红炮RM 38/pcs
4)设有美食煮炒(seafood ,local Chinese food,ais kacang )
桌椅设在河边,可容纳100人的食堂
5)设有船上安全救生衣
6)喂兔子,山猪,家禽

▶建议,
1)8pm -8.30pm 是萤火虫最多的时候。
2)月亮太亮/华人月圆(初12~初17)萤火虫数量减少
3)下雨等雨停,毛毛雨照常观看萤火虫(船设有挡雨蓬在头顶)
4)天灯(有准备marker pen )

複式洋房

你咁詳細嘅?阿寶收我大小同價18蚊馬幣/ppl

珍珠宮

引用:這是阿寶給我的介紹:FIREFLY 基本消费adul

原帖由 hunny_hunnypooh 於 14-05-24 發表
這是阿寶給我的介紹:

FIREFLY
請問亞宝收 legoland 到營火虫地点 車费幾多? thx

大宅

引用:Quote:原帖由+hunny_hunnypooh+於+14-05-24

原帖由 catcatcat549 於 14-05-25 發表
請問亞宝收 legoland 到營火虫地点 車费幾多? thx
我未問佢呀!佢話可以到時決定嘅!我驚落雨所以去到再決定!

prutong  請問book亞寶包車是否需要付depost?定包車當天付錢?謝謝  發表於 14-5-26 11:35

首頁
12345...6

尾頁

跳至