懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

有個50幾歲麻甩佬係咁撞埋嚟,周圍又無得走位,我即刻用隻檔著佢,佢繼續向前迫,我隻手掂到佢個胸,佢竟然反咬話我掂到佢。我話俾佢知我大肚驚佢撞到我。點知佢仲惡啲大聲啲。

雖然老公在場,都幫我好惡咁鬧返佢。但係呢啲情況真係覺得自己保護唔到個b又令到老公大庭廣眾之下同佢鬧交,個心好唔舒服。

男爵府

引用:有個50幾歲麻甩佬係咁撞埋嚟,周圍又無得走

原帖由 adafada 於 14-05-25 發表
有個50幾歲麻甩佬係咁撞埋嚟,周圍又無得走位,我即刻用隻檔著佢,佢繼續向前迫,我隻手掂到佢個胸,佢竟然 ...
好小事,香港咁迫人又多,你鬧返佢等佢下次小心d 好過屈住啖氣係肚

男爵府

唔好勞氣

別墅

回覆:有無試過大住個肚同人霎氣

我試過,情況同你一樣,不過果個係個女人同埋我當時得自己一個,佢話我好掂到佢,我話咁我驚你撞到我個肚緊係搵手擋啦。

跟住佢大鬧:你大肚唔係大哂架!你估你紙做架?你唔喺心口掛個牌話比人知你大肚!

成個街市d人望住哂,我覺得好樣衰就走,佢仲追住鬧到出街市門口。我返到屋企喊左好耐,自此唔係好中意自己一個出街

其實比著以前我會鬧爆佢,不過而家費是同霎氣,細膽左

別墅

回覆:halohapibaby 的帖子

爆返佢嘛!問佢咁大反應係咪唔扺得人地大肚呀?係咪自己無得大呀?啲人心地唔好喝大肚婆!

好多人欺善怕惡㗎……
不過點爆都好,唔好動真係,為啲厚多士嘅人真係唔值得

別墅

我同佢講嘅時候個身好震,因為自己唔係鍾意周街霎氣嘅人。最後我只係識話“你係咪要我報警?“。佢就一路走一路鬧。當時我都覺得自己好核突好尶尬。

別墅

回覆:halohapibaby 的帖子

我真係唔係好明d人乜野心態。專揀大肚婆嚟發爛,真係無人性。

翡翠宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我唔會同佢嘈,會立刻叫肚痛叫報警,睇下果陣佢仲會唔會咁口響

任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
只有在懂價值的人面前才有價值!
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

別墅

我個時係同阿媽嘈,陀住B2個月,我仲踢爛個鞋櫃,以家細佬生左出黎都少少燥底

大宅

你地都係同街外人霎姐 2星期內同c6 霎氣不下5次 次次喊到我死下死下縮埋宮佢先收手

別墅

引用:你地都係同街外人霎姐 2星期內同c6 霎氣不

原帖由 paopaofish831 於 14-05-27 發表
你地都係同街外人霎姐 2星期內同c6 霎氣不下5次 次次喊到我死下死下縮埋宮佢先收手
...
點解同老公嘈呀?佢咁衰整喊你

複式洋房

引用:我試過,情況同你一樣,不過果個係個女人同

原帖由 halohapibaby 於 14-05-25 發表
我試過,情況同你一樣,不過果個係個女人同埋我當時得自己一個,佢話我好掂到佢,我話咁我驚你撞到我個肚緊 ...
我會鬧返佢

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 halohapibaby 於 14-05-25 發

原帖由 wukkayye 於 14-05-27 發表
我會鬧返佢
me too

大宅

好小事姐,D佬係冇文化既動物,比我爆返話你下面掂到我呀,睇下車上面D人幫邊個

別墅

如果有得學即時應付衰人技巧,我第一個報名。唔使成日俾人蝦完唔識反應。

首頁

尾頁

跳至