跳至

首頁

尾頁

公爵府

今明去左政政間學校觀課, 好開心丫, 我可以學到野之餘 (因會同校長佢地一齊討論), 又可以陪埋成班小朋友一齊上堂, 可以入課室幫埋手呀

政政返左學之後, 真係懂事好多, 可以坐定 dd 啦 :mrgreen:

唱歌跳舞唔駛講, 勁呀, 睇到我超開心
[/url]

大宅

嘩!咁好一齊上課呀!我都好期待星期六嘅觀課日,點知今日先知原來係以錄影形式播俾我地睇咋!:tongue:
蝦仔依家適應晒學校生活,慢慢就會好享受!話晒咁多小朋友一齊玩咁開心,好過一個人係屋企吽嘛!
你講得啱呀....佢地真係大過咗...oo依家有時識古古惑惑玩番我轉頭潻! 個一剎那覺得佢真係大個咗喇!:lol

公爵府

係呀, 真係好正! 我都有心理準備睇 tv 架喇, 點知可以一齊參與, 一齊上課, 仲邀請我地一齊照顧其它小朋友, 一齊玩, 所以真係好興奮

政政呢間學校, 教學方式比較新式 dd

政政習慣好多喇, 嗲少左 lu, 而家連返學叫佢 bye, 都係敷衍了事, 好似我好阻佢咁
[/url]

大宅

唔好意思, 我比較少上呢到, 多數上0704囡囡那邊.

想問下蝦蝦讀邊間學校, 我住元朗, 可以交流下. 謝謝!

而家同哥哥選幼稚園, 都好頭痛!

Cheers,
Kam

公爵府

政政係返天水圍幼聯, 其實唔多出名, 我但求政政返學唔辛苦, 又方便我湊完佢返學, 自己趕返工.
[/url]

首頁

尾頁

跳至