自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

畀面勳章

回覆:(換哂圖)我好嬲囉 而家d媽媽咁野蠻把口咁衰架咩!!!

小事……無野需要嬲

子爵府

回覆:(換哂圖)我好嬲囉 而家d媽媽咁野蠻把口咁衰架咩!!!

佢把口堅臭

longlokma  agree  發表於 14-5-28 23:23

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

amazingbb123 發表於 14-5-28 07:45
我覺得買家都係抱怨幾句,但樓主反應大左d,所以個買家先開始串
係呀,樓主,事實佢係俾左錢,你話未俾錢你就話人地串唔岩,你始終係賣野,其實忍下唔還口就算啦

禁止訪問

回覆:kk-A- 的帖子

男爵府

回覆:(換哂圖)我好嬲囉 而家d媽媽咁野蠻把口咁衰架咩!!!?

七個工作天內發貨,搭頭搭尾都差不多兩個星期,淘寶代購再發都可能早到過你,有點兒那過⋯⋯

大宅

回覆:(換哂圖)我好嬲囉 而家d媽媽咁野蠻把口咁衰架咩!!!?

其實你的語氣都很差,就算人地點衰唔代表你可以咁無禮貌咁你同佢都無分別

伯爵府

想生BB熱投

條友真係⋯⋯⋯⋯

I am Agent P

子爵府

雖然個買家唔多禮貌,但樓主有好禮貌過? 完全唔當人地係客人。要等7日真係上淘寶買都得啦! 定係樓主收哂人錢先上大陸訂,咁如果真係成本都唔洗又幾爽! 做賣家就比d服務人地啦,始終比錢你賺就態度好小小啦!

禁止訪問

瑪瑙宮

畀面勳章

你兩個都不相伯仲

伯爵府

呢d人洗鬼同佢講咁多!俾我影完張收據就唔再理佢講乜!再講就block埋佢

大宅

宜家d買家以為自己係上帝好巴閉

大宅

DHA勳章

個價錢係你情我願既 你又唔可以怪人壓價同要求郵寄證明 仲要入左數先講要成七日 佢打既野又唔似撩交嗌 一開頭似係講笑 但你一黎就講野甘硬 仲話人阿姐 又話人煩 唔開你就奇啦 btw邊度有甲骨文??

kk-A-  我嗌佢阿姐話佢煩系因為佢加附助詞先  發表於 14-5-29 03:31

伯爵府

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

kk-A- 發表於 14-5-28 17:13
我有系呢個壇到開po放野有訂番黎既貨有淘寶買番黎吾岩既衫

跟住呢個壇有個媽媽
樓主,論語氣就大家都差不多,我諗最初都對方係個"Q"字出事。不過都要提下,有咩最好對方比錢前講哂,包括送貨時間。
呢個世界好多唔同既顧客,有d客會洗少少錢但又要平又要靚又要正,最鐘意講:阿乜乜都快/好過你啦,你d咪又係乜乜貨!

但係佢明知乜乜好都唔幫襯乜乜而幫襯妳,點解?

笑下算,下之遇到呢d客,講句唔好意思,sorry,下次會留意等等.......質住佢地把臭口。

kk-A-  經過今次學精左  發表於 14-5-29 03:32

珍珠宮

你做左網上生意幾耐?要EQ 高D,學會對答。

我曾經做過網上生意,遇過更多野蠻、難搞的客戶。我從不爭吵,做生意係咁啦!

kk-A-  今日條街太熱 所以先做左傻事  發表於 14-5-29 03:33

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:晞晴妈+發表於+14-5-28+17:44+我又唔

原帖由 kk-A- 於 14-05-28 發表
咁其實呢我又冇一開始注明淘寶衫
但亦刀冇講系邊買
郵寄證明佢入數前已經講左話要
駛鬼註明咩,而家d街鋪會唔會寫明淘寶貨?

都係睇啱就買架啦

伯爵府

引用:唉…………大家都好似有些小唔啱

原帖由 karen9514 於 14-05-28 發表
唉…………大家都好似有些小唔啱
我都有同感

禁止訪問

珍珠宮

而家d人成日好似更年期咁,郁d起晒槓,搵交嘈。

子爵府

玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章

而家d 人好難搞, 比少少錢多多要求, 你有講明7天寄, 耐就耐左d, 但有講明, 亦有比証明。。
網上生意好難做, 有時連唔賺錢幫忙or 賺你幾蚊都好受氣, 仲要咩都包。。。

kk-A-  經過今次我會成熟。謝謝你  發表於 14-5-29 03:35

首頁

尾頁

跳至