自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

阿囝s就快7個月,想上影樓影番D靚相,有冇好又價錢實惠嘅介紹?想攞番所有相,任影果隻。
thx

子爵府

畀面勳章

引用:阿囝s就快7個月,想上影樓影番D靚相,有冇好

原帖由 Jnam 於 14-05-31 發表
阿囝s就快7個月,想上影樓影番D靚相,有冇好又價錢實惠嘅介紹?想攞番所有相,任影果隻。
thx
我上星期影左baby king,我好鍾意,我3年前到而家共影過3間影樓,最鍾意呢間,上到去我見地方唔大,無房,以為中伏啦,點知又幾好喎,我見有個平plan係六百幾蚊,我影兩個小朋友,所以揀多造型貴d果plan,要全部相加三百,我5月平日影有85折。你上網搵下,係長沙灣工廈。我影完有一張一百蚊券,如果你打算呢度影,問過可以用既,我可以寄俾你。

侯爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

回覆:Ednice 的帖子

想問問影2個個plan幾$?
我孖B,普通果D應該唔夠。我未去影樓影過

子爵府

畀面勳章

引用:想問問影2個個plan幾$?我孖B,普通果D應該唔

原帖由 Jnam 於 14-05-31 發表
想問問影2個個plan幾$?
我孖B,普通果D應該唔夠。我未去影樓影過
其實全部都係影一個b,係造型多小問題,加一個小朋友$300,我影果個$1488×85折+300(加一小朋友)+$300(全部相,我有230張相),有6個造型,親子相都當一個,咁淨返果d就2個小朋友分,因為我仔就黎5歲,影d可愛造型就免啦,所以俾套西裝佢同丫妹公主裙一齊影,呢度2個造型,仲有3個就俾佢地影單人。我小影相,所以先影親子照,如果平時有自己影相,可以唔使呢度影親子,因為唔特別(或者係我真係唔鍾意影相)
我研究過幾間,有d價錢貴小小,但相要逐張加,無得要哂,有間同呢間所有收費都差唔多,但d衫仔我唔鍾意。

首頁

尾頁

跳至