婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

del

mrhappy123  最緊要開心  發表於 14-6-7 17:10
MS.KAM  咁你可以探望小朋友嗎?  發表於 14-6-7 15:17

公爵府

點解你 EX C6 唔一齊走? 佢寧願要亞媽都唔要你?
所有事物,當你知道它不是真的時,它就不會令你痛苦。

禁止訪問

引用:剛結婚頭一年 我系尼一版的常客,因為心中很

大宅

回覆 shareholder 的帖子

同我一齊走 米乜都無曬 幾層樓都被她們tum到賣左 d錢ex奶奶話幫手打理(因為首期都系99交的) 所以c6就信阿媽唔會害距 e加租個層樓都系ex奶奶交租 總之c6就系傻 上當給她們經濟大權

公爵府

booop 發表於 14-6-7 14:51

同我一齊走 米乜都無曬 幾層樓都被她們tum到賣左 d錢ex奶奶話幫手打理(因為首期 ...
唉, 佢好天真好傻, 所以我無論錢, 樓, 都自己渣手, 唔會俾呀媽經手, 而家反L左面, 家用都唔L 洗俾, 點解反唔係依度講, 同你個主題無關

大宅

kellyly69 發表於 14-6-7 14:47
分開生活也是一種辦法,但夫妻仲有愛,做咩要離婚?
唔離婚 米日日吵 上黎搞事lor 更何況 一紙婚書系米真系咁重要? 關係比個張紙重要得多 而唔系為左個張紙 勉強系一齊 如果無左個張紙 我和c6都系single 都有權再去識其他人 (我地年紀不大) 而我們無去咁做 證明真系愛對方!

panda1985hk    發表於 14-6-11 04:32

伯爵府

好媽媽勳章

回覆:好耐無黎尼一版 因為已經用"極端“方法解決了

錢重要過老婆,佢真係信得過?不過都祝福樓主,希望你是正確的。

jtw_ki  Agree  發表於 14-6-8 22:24
偷懶喵星人  :(  發表於 14-6-7 21:36
kalonice    發表於 14-6-7 18:30
全世界都在看你家的笑話,騙不過天地,沒不了良心。即管繼續下去,總有一天自己受!

大宅

熱血金章

喂!唔覺意生個女都好喎!

大宅

MS.KAM 發表於 14-6-7 15:21
choi ! 雖然成日翻雲覆雨 haaaaa 2個好夠la 咁難keep先keep番少女身形, 同靚靚樣 . 對自己好d啦

xihuan317  我都要加油!女人最重要愛自己!  發表於 14-6-11 07:03
kkbaby01    發表於 14-6-7 16:19

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

引用:喂!唔覺意生個女都好喎!

原帖由 MS.KAM 於 14-06-07 發表
唔係已經有兩個咩?應該生多個仔呀?

MS.KAM  樓主話兩個仔喔。  發表於 14-6-7 22:25

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

引用:回覆 shareholder 的帖子同我一齊走 米乜都

原帖由 booop 於 14-06-07 發表

同我一齊走 米乜都無曬 幾層樓都被她們tum到賣左 d錢ex奶奶話幫手打理(因為首期 ...
D樓本身係老爺奶奶?

侯爵府

錢真係咁重要,比著我我會叫老公睇清楚99,d錢咪算law,當冇咗,以後唔洗同99聯絡,我接受唔到好似冇咗個c6咁

我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

伯爵府

引用:剛結婚頭一年 我系尼一版的常客,因為心中很

原帖由 booop 於 14-06-07 發表

剛結婚頭一年 我系尼一版的常客,因為心中很多屈氣, 只可以在這 ...
妳開心就得啦!!

王國會長

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 大廚勳章 王國會長 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 笑得好勳章

最緊要揾到岩既相處方式,但係我反而擔心呢個方式會影響一對子女既成長。
樓主,加油﹗找到更好既方案吧﹗

珍珠宮

咁個仔會唔會唔痴你架?

瑪瑙宮

引用:喂!唔覺意生個女都好喎!

原帖由 MS.KAM 於 14-06-07 發表
諗住追返樓主d posts佢地發生過咩事嘛,之前係全寫女,連送衫仔都係b女衫。

伯爵府

下,不如偷偷地再註冊啦

Culaccino  Good!!!  發表於 14-6-9 20:59

大宅

真係要對自己好D , 做人莫過于係咁, 但你咁情況, 都係要小心留意住, 始終無咁近水樓台, 又有囡囡, 將來若果兩個囡同自己陌生的話又係遺憾事.

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

可能每個人思想唔同, 比著我就完全接受唔到為左呢d所謂既"單身自由唔洗睇人面色"而同老公假離婚
請恕我用假離婚黎形容, 因為事實你同c6情感上肉體上仍然有親密關係
對我黎講, 結得婚就一世, 除非老公做左對我唔住既事, 否則我唔會為左任何一個無謂人(包括男家d人)而離婚
我唔係講風涼話, 我自己都同男家關係極差既, 但絕對唔會行離婚呢步
我老公寧願自己受晒屋企人d單單打打都唔會捨得同我離婚
我一年只會見男家少於5次, 自問都好free
男家日日夜夜都想我老公離婚, 我地偏唔會離, 仲越黎越恩愛, 仲激死班賤人
anyway希望你既選擇唔會後悔, 祝幸福

公爵府

一子錯了, 一世都返唔到身, 所以連阿媽都係信唔過

首頁

尾頁

跳至