影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

公爵府

KBS2TV的新月火劇《Trot的戀人》

在這星期 BIG MAN 片尾已經放出宣傳片。

elantra    發表於 14-6-18 12:00

公爵府

回覆 sunsun2014 的帖子

《Trot的戀人》池賢宇在該劇中將穿出許多華麗的時尚服裝,堪稱時尚王。

KBS2TV的新月火劇《Trot的戀人》中男主角池賢宇,因飾演一位天才音樂家張俊賢,因此必須穿出超級巨星的時尚感,預計將在電視螢幕中展現他前所未有的華麗視覺。

池賢宇有著187cm高人一等的身高,完美的身材比例與帥氣外型,飾演天才音樂家張俊賢相當適合。自由不受拘束的個性與有型的時尚穿搭,完美呈現出這位目中無人的天才所搭配的時尚獨特感。

投入正式拍攝行程的池賢宇,飾演著目中無人的大明星張俊賢,他把這個個性的特色極大化的表現,當然在造型的方面也不忘給觀眾們最新鮮的視覺呈現,讓大家很期待他的造型。

池賢宇的造型師表示:“池賢宇非常投入張俊賢這個角色,在造型相關方面他也提供了許多想法,強調溫柔的感覺與多樣化的造型,哪些穿搭最適合池賢宇,我們常常一起思考。花了許多心思與努力,希望大家日後多多關心。”

《Trot的戀人》描述將Trot視為自己的夢想與人生的崔春熙(鄭恩地飾)與相當輕視Trot並且目中無人的天才音樂家張俊賢,兩人如何擦出愛的火花,是大家期待的浪漫愛情喜劇。預計將接檔《Big Man》於6月23日首播。

大宅

這套是時裝片, 還是懷舊片? 睇相好似好老土!

我都鍾意睇池賢宇, 佢剛退伍即有新劇, 幾好!

公爵府

回覆 星星叫 的帖子

我睇似乎係青春愛情片,可能年青人會比較有興趣。TROT 係
韓國獨有嘅歌/舞,例如洪真英嗰D。

大宅

哦!咁睇定啲先開,太puppy love唔多適合我,再睇睇其他人的反應先

琥珀宮

我有留意呢一齣劇,因為係鄭恩地演,佢演技自然,眾多20

29上到位而我又睇過佢地作品嘅女藝人中,我欣賞其中

一個,其他仲有IU、朴敏英、姜素拉、金素恩、韓孝珠。

呢齣劇個編劇過去嘅作品都係小品式,睇內容呢一齣都係講

年青愛情劇,男的臭吋,初時冷對女主角,之後慢慢對女主

角產生興趣仲愛上添,最老土最老土的故事,但認受性最高,

有點興趣,不過學星星叫話齋,太青春就頂唔住。幸好,

背景唔係校園,應該都仲頂得到。

男主角池賢宇就一般般,佢整容之後順眼好多,還可以。

公爵府

回覆 星星叫 的帖子

下一檔全部劇集,跟上一檔全部劇集好像一樣 ----- 無部好。

大宅

呢套麻麻, big man 咁快完嗱?! 呢期d 劇我最like 係佢!

大宅

sunsun2014 發表於 14-6-14 16:50
回覆 星星叫 的帖子

下一檔全部劇集,跟上一檔全部劇集好像一樣 ----- 無部好。 ...
單看相,感覺有些胡鬧,看看你們睇點先,ok 就睇

琥珀宮

引用:回覆 sunsun2014 的帖子呢套麻麻, big man

原帖由 Imel 於 14-06-14 發表

呢套麻麻, big man 咁快完嗱?! 呢期d 劇我最like 係佢!
同意,同期最鍾意《Big man》。

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:Quote:原帖由 Imel 於 14-06-14 發表回覆 s

原帖由 SandyKL 於 14-06-15 發表
同意,同期最鍾意《Big man》。
Big man 值得追?

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:我有留意呢一齣劇,因為係鄭恩地演,佢演技

原帖由 SandyKL 於 14-06-13 發表

我有留意呢一齣劇,因為係鄭恩地演,佢演技自然,眾多20
睇明周介紹此劇,男1是大明星,但D衫花到呀……好娘咁……

琥珀宮

Sumyeema1 發表於 14-6-15 19:14
Big man 值得追?
我覺得好好睇。女主角演技就差啲,男主角姜至奐真係好戲

而且個故事係我鍾意嘅大概係初成乞丐王子,後變番

乞丐,依家奮力正面同害男主角嘅人拗手瓜,大上大落,次

次柳暗花明又一村,呢類題材正中我紅心架。

琥珀宮

Sumyeema1 發表於 14-6-15 19:15
睇明周介紹此劇,男1是大明星,但D衫花到呀……好娘咁……
哈哈!即係姣啦!

等我睇睇再報料,如果係誇張低能笑料,我會棄劇。對我嚟講,

鄭恩地嘅劇唔會放過,好鍾意睇佢演戲不過,故事唔掂,

邊個演都冇情講

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:Quote:Sumyeema1 發表於 14-6-15 19:14 Big

原帖由 SandyKL 於 14-06-15 發表
我覺得好好睇。女主角演技就差啲,男主角姜至奐真係好戲

而且個故事係我鍾意嘅大概係初成乞 ...
Eeee... 姜至焕咪係洪吉童男1? 佢幾好戲,今晚就開來睇下。 thanks.

琥珀宮

Sumyeema1 發表於 14-6-15 19:31
Eeee... 姜至焕咪係洪吉童男1? 佢幾好戲,今晚就開來睇下。 thanks.
我冇睇《洪吉童》,所以唔知,我都係睇呢一齣至鍾意上佢,

佢真係百變,演富二代、傻憨甚至不修邊幅便裝警員一樣咁

掂,演技收放自如,應該要拎最佳演技獎嘅藝人。

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:KBS2TV的新月火劇《Trot的戀人》宣傳片

呢套睇啲預告同埋相,唔係好知佢想點,如果太胡鬧我會無興趣,睇定啲先。

首頁

尾頁

跳至