影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:聽見你聲音- 超like李鐘碩

E套劇好sweet!早排亞囡三日閉関,我三日煲得七七八八。冇理亞囡感受。e家又返煲!

民房

聽見入面完全show鐘碩眼神做戲既強項!!!

大宅

回覆:Paris 的帖子

同感

大宅

新進既韓男比較like佢

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

煲完無耐!超回味!

放下自在

公爵府

回覆 easy 的帖子

那不能不看 "異鄉人醫生",更高的演技。

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=11514253&extra=page%3D1

davywm    發表於 14-7-29 14:50

禁止訪問

子爵府

以前冇諗過會迷嫩男,李敏鎬、金秀賢、金宇彬都唔係我杯茶,點知睇完異鄉人,完全迷上李鍾碩,仲翻摷佢d舊作睇,不過此終係異鄉人先開始爆發到演技,但外型呢,如果我仲係少女,李鍾碩一定係我白馬王子類型

子爵府

引用:我都係睇完聽見你的聲音愛上李鐘碩, 都睇哂

原帖由 喵喵miu 於 14-07-31 發表
我都係睇完聽見你的聲音愛上李鐘碩, 都睇哂異鄉人醫生, 好睇!! 不過佢有套戲講咩咩青春真係太垃圾, 好失望! ...
學校2013?我未睇……

禁止訪問

侯爵府

我都係因為"聽見" 而鍾意李鐘碩, 睇咗"異鄉人"同"學校2013", 學校2013 佢裏面好型仔, 尤其校服LOOK, 比聽見更型!

大宅

學校2013好好睇喎, 仲有我另一最愛金宇彬, 正呀!

熱血青春, 真係麻麻, 不過都係happy ending~

禁止訪問

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

睇完聽聲之後,鍾意鐘碩多過宇彬

侯爵府

回覆 gretali 的帖子

冇聽人講过學校2O13好睇。如果OK又開下。講乜呀?
行到水窮處 坐看雲起時

大宅

學校2013係鐘碩同轉學生宇彬在一間學校重逢, 講佢地之前曾經發生的故事同埋點樣和解, 無乜粉紅戲碼. 我因為覺得佢地著校服真係好好睇, 而劇情都ok, 本身又鍾意睇校園劇, 所以幾like呢套, 其他人可能覺得悶~

但係, 上youtube睇埋呢套劇的飯制MV, 真係會好鍾意佢兩個架^^"

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

引用:學校2013係鐘碩同轉學生宇彬在一間學校重逢

原帖由 gretali 於 14-08-01 發表
學校2013係鐘碩同轉學生宇彬在一間學校重逢, 講佢地之前曾經發生的故事同埋點樣和解, 無乜粉紅戲碼. 我因為 ...
原來冇愛情的,要考慮下

男爵府

熱血青春, 真係麻麻, yes, agree
http://i92.photobucket.com/albums/l29/chrisyam/Christmas/160711198.gif

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

引用:Quote:原帖由 gretali 於 14-08-01 發表學

原帖由 ccdccl 於 14-08-01 發表
原來冇愛情的,要考慮下
好説教添呀!唔係有鐘碩都顶唔到!

放下自在

首頁

尾頁

跳至