想生BB

跳至

首頁

尾頁

子爵府

以前我跟好多jm 一樣! 紅d轉淺就是排左,就可以休息! 其實不是,細心留意,有時升溫慢! 或者卵子出來游得慢,你地捕捉既粗,深粗,就浪費左,一定要紅d轉淺左去到無線! 都要補多1-2次dodo!

我就是今次跌溫連do 3日,休息一日再do ! 就bingo , 當然配合心情同我今個cycle 有飲滴雞精配合

不要只認為單一樣野就幫到自己,一定要勤力少少做! 如果計紅d同體溫就一定要頭尾包抄, 唔好覺得升溫啦! 轉淺就休息! 做多次,唔會浪費呢個cycle 既努力! 加油,姊妹們

ebabi    發表於 15-11-16 14:37
ebabi    發表於 15-11-16 14:36
KSKwai  請問,今天驗紅d,係   發表於 14-8-8 22:47

男爵府

引用:以前我跟好多jm 一樣! 紅d轉淺就是排左,

原帖由 elainelam1228 於 14-06-16 發表
以前我跟好多jm 一樣! 紅d轉淺就是排左,就可以休息! 其實不是,細心留意,有時升溫慢! 或者卵子出來游 ...
話說我就快飲晒想孕,仲未見深粗,上月飲中藥反而day 21 22 有深,好驚飲完又day 1

男爵府

引用:Quote:原帖由 elainelam1228 於 14-06-16

原帖由 zacandlucy 於 14-06-16 發表
話說我就快飲晒想孕,仲未見深粗,上月飲中藥反而day 21 22 有深,好驚飲完又day 1

...
今天都已day 22

大宅

回覆 zacandlucy 的帖子

開頭係飲緊密,排卵後先飲想孕

別墅

回覆 elainelam1228 的帖子

多謝分享祝你孕期順順利利

公爵府

回覆:elainelam1228 的帖子

謝謝你的分享,恭喜你中獎。
我今個cycle先開始用紅d同量體溫
我都唔係好識,不過同c6講好了
今個cycle要試下隔日做
我30日cycle,由day9開始開工
到昨天day15,早上紅d 深,到晚上已經淺了
有做功課,今晚休息,明晚再交功課

大宅

回覆:紅d轉淺! 不要放棄dodo!

我都覺得係!紅d轉淺先係排卵既時候
之前升溫後就無再do,而家諗返都唔對路,又見到有文章話原來有機會係升左溫先排,如果有力,都係要補多次先得

子爵府

引用:Quote:原帖由+elainelam1228+於+14-06-16+

...
有無量溫? 我有個cycle 都無深粗,果個cycle 我荷爾蒙麻麻同身體弱,你以防萬一按上週期排卵do 左先

子爵府

引用:回覆+elainelam1228+的帖子多謝分享祝你孕

原帖由 wongcq 於 14-06-16 發表

多謝分享祝你孕期順順利利
Thank thanks !

子爵府

引用:Quote:原帖由+elainelam1228+於+14-06-16+

...
另外jm 講啱,來m 後是緊蜜,排左卵先想孕wor !

子爵府

引用:我都覺得係!紅d轉淺先係排卵既時候之前升

原帖由 keepsecret 於 14-06-16 發表
我都覺得係!紅d轉淺先係排卵既時候
之前升溫後就無再do,而家諗返都唔對路,又見到有文章話原來有機會係升 ...
Yes ! 我今期 照完bb , 醫生計回轉頭話我應該是9/5 排,但其實我是6/5 跌溫! 所以跌溫後3日先排完!

所以我昨晚見到好多jm 都話紅d淺左就可以做埋果日,其實不是, 忍不住出文

子爵府

引用:謝謝你的分享,恭喜你中獎。我今個cycle先

原帖由 tpyjasmine 於 14-06-16 發表
謝謝你的分享,恭喜你中獎。
我今個cycle先開始用紅d同量體溫
我都唔係好識,不過同c6講好了
做得好,做晒功課,鐘意做咩就做咩,食咩就食咩! 開心一返

大宅

想請問什麼見想孕?飲架?有用?現在我只用紅d咋,其他什麼都沒用,因為壓力好大……另外還想問我上星期用紅d,變得淺,當晚do了一次,第二天再驗已經白雪雪,但都有do了一次,那今晚還需要嗎?tks

別墅

我諗我今個cycle都係因為咁miss左排卵日……升溫前好努力同c6嗰個week do足5日,升溫後就stop了……我想問你見紅d有線就do定深粗先開始do?我決定下個cycle開始飲滴雞精,再努力!
你有無bingo感覺分享吓呀?

子爵府

引用:想請問什麼見想孕?飲架?有用?現在我只用

原帖由 floflofloching 於 14-06-16 發表
想請問什麼見想孕?飲架?有用?現在我只用紅d咋,其他什麼都沒用,因為壓力好大……另外還想問我上星期用 ...
想孕是滴雞精!
你不如講講日期來聽聽幾號邊淺,幾號有做

公爵府

回覆:elainelam1228 的帖子

冇錯,冇人保證一定合格,總之有努力做功課就得喇。

子爵府

引用:回覆+elainelam1228+的帖子我諗我今個cycle

原帖由 wongcq 於 14-06-16 發表

我諗我今個cycle都係因為咁miss左排卵日……升溫前好努力同c6嗰個we ...
我是見深粗先do , 粗有時會粗幾日,深粗轉淺有時要1-2 日時間,可以慢慢捉!

大宅

elainelam1228 發表於 14-6-16 12:07
想孕是滴雞精!
你不如講講日期來聽聽幾號邊淺,幾號有做
我Day 12的下午驗紅d已經有淺色,之後Day 13晚上再驗已經沒有了.

男爵府

引用:Quote:原帖由 zacandlucy 於 14-06-16 發表

原帖由 elainelam1228 於 14-06-16 發表
另外jm 講啱,來m 後是緊蜜,排左卵先想孕wor !
我懶打jer, 我買一set 準備懷孕,飲晒緊蜜,就黎連想孕都飲晒,仲未深粗呀,不過同上月一樣,day 20 有拉c

子爵府

引用:Quote:elainelam1228+發表於+14-6-16+12:07

原帖由 floflofloching 於 14-06-16 發表
咁你今日是day 幾?

首頁

尾頁

跳至