自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

請問那一帖post咗…拾到Angry Bird八達通呢?請what app 或 call 53659888 thx日……

最近"仔仔" 成日"一言九頂~~~~我講一句,佢"駁"我九句 ~~~ 真係比佢激死我呀~~~

大宅

畀面勳章

回覆:想找6月18拾到AngryBird八達通的jm?

up

最近"仔仔" 成日"一言九頂~~~~我講一句,佢"駁"我九句 ~~~ 真係比佢激死我呀~~~

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

[今朝東鐵線遺失八達通人士請注意!]

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=11987047

你睇下係唔係e個post?

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

唔係喎係東鐵線

大宅

畀面勳章

請各位幫幫忙…本人的兒子(姜僑?)在六月十八日的4:15pm,在元朗K68接駁巴士上遺失黃色AngryBird八達通套…內有一張兒童八達通(後面貼有我兒子的照片),另有公共圖書館借書證及一張自制個人資料卡…希望各位幫忙…如果見到請what app 53659888…

因為張八達通係學校要用嚟拍卡簽到……!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

up

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:請各位幫幫忙…本人的兒子(姜僑?)在六月

原帖由 寶貝仔仔媽咪 於 14-06-20 發表
請各位幫幫忙…本人的兒子(姜僑?)在六月十八日的4:15pm,在元朗K68接駁巴士上遺失黃色AngryBird八達通 ...
有問過巴士公司嗎?有報失八達通圖書證嗎?

大宅

畀面勳章

我大仔帶細老即時跑回巴土總站……上翻那巴士找,但已找不到……

大宅

畀面勳章

圖書證已報失……但八達通不是個人八達通,好難報失!
因為張八達通係學校要用嚟拍卡簽到……!

大宅

幫手推!

大宅

畀面勳章

回覆 judy0101hk 的帖子

up

大宅

引用:圖書證已報失……但八達通不是個人八達通,

因為張八達通係學校要用嚟拍卡簽到……! ...
如果搵唔返買過張卡同學校改返個record。
非個人報失到都好麻煩

男爵府

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:圖書證已報失……但八達通不是個人八達通,

因為張八達通係學校要用嚟拍卡簽到……! ...
咁樣揾好渺茫,問問學校唔見八達通簽到點解決。如有新八達通記得將咭號記低,touch wood 唔見左可以報失。我女早前喺巴士跌左學生八達通同學生證,巴士公司都揾唔到,我地唯有報失,個幾星期後,學校通知收到寄來 ge 八達通同學生證,即當時有人執左,不過無交比司機,因有學生證,選擇寄比學校。

大宅

畀面勳章

回覆:judy0101hk 的帖子

up

大宅

回覆:寶貝仔仔媽咪 的帖子

幫推

大宅

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 寶貝仔仔媽咪 於 14-06-20 發

原帖由 hingguu 於 14-06-20 發表
如果搵唔返買過張卡同學校改返個record。
非個人報失到都好麻煩
屋企係“低收入”……無多餘$$再買!!

大宅

畀面勳章

回覆:寶貝仔仔媽咪 的帖子

up

伯爵府

15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 BK猜猜猜慶中秋

寶貝仔仔媽咪 發表於 14-6-20 09:31
屋企係“低收入”……無多餘$$再買!!

咁你同學校講左先啦,睇下學校有冇辦法幫到你.你係度搵,真係好渺茫.

水晶宮

hashtag影視迷勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

up

首頁

尾頁

跳至