自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

去旅行,想遲d尼m,應該食避孕藥?去藥房就咁買?可能之前有post講過,但我search唔番,請大家幫幫我

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

引用:去旅行,想遲d尼m,應該食避孕藥?去藥房就

原帖由 fi_ni1029 於 14-06-20 發表
去旅行,想遲d尼m,應該食避孕藥?去藥房就咁買?可能之前有post講過,但我search唔番,請大家幫幫我:kissyo ...
睇醫生啦,醫生可開另一種不是避孕藥的

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

男爵府

回覆:有關去旅行,急,女士請進

唔係避孕藥,但唔知咩藥,我以前喺藥房配

複式洋房

可以去藥房買兩盒避孕丸,食完一盒之後不要停,接住食,停藥後5日就會m come

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

去睇醫生好D, 醫生會問你個週期時間, 幾時去旅行, 會幫你計幾時開始食, 幾時停藥......自己唔好亂咁買呢D荷爾蒙藥食呀.....

男爵府

回覆:fi_ni1029 的帖子

不過你攪遲咗,黎m時會比平時痛多咗,如果唔係水上活動,就算啦!去密點廁所吧!

細菌人  我食過,無痛呀!可能因為我平時都無痛嘅關係,之後嘅經期都好準  發表於 14-6-20 15:13

侯爵府

我之前都喺藥房買21日嗰隻

男爵府

引用:我之前都喺藥房買21日嗰隻

原帖由 lovelyliz 於 14-06-20 發表
我之前都喺藥房買21日嗰隻
請問有冇牌子?

lovelyliz  有,但我唔記得,你話要21日嗰隻佢就知架喇  發表於 14-6-20 10:51
:-P

侯爵府

去普通醫生都有得配啦.....

子爵府

hashtag影視迷勳章

去睇醫生,醫生會開藥

翡翠宮

回覆:fi_ni1029 的帖子

去醫生度打支延遲既針啦(你打電話問咗診所有無得打先,我家姐都係咁架

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

fi_ni1029 發表於 14-6-20 09:29
去旅行,想遲d尼m,應該食避孕藥?去藥房就咁買?可能之前有post講過,但我search唔番,請大家幫幫我:kissyo ...
去診所打支針就得
不過佢停完之後會有一段時間經期亂曬,
呢D針/藥唔好成日用呀

大宅

我會選擇用條條,而唔會食藥去改期。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

我多數係夾岩時間先出發

大宅

我都試過食避孕丸去旅行, 不過最後都係有黎, 係黎既量無咁多..

公爵府

牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

睇醫生,打枝針,通常都得

大宅

引用:我會選擇用條條,而唔會食藥去改期。

原帖由 hsumingnga 於 14-06-20 發表
我會選擇用條條,而唔會食藥去改期。
用條條,有無漏M

大宅

引用:Quote:原帖由 hsumingnga 於 14-06-20 發表

原帖由 miumiu9040 於 14-06-21 發表
用條條,有無漏M
OB牌子,從未試過漏!!
做女果時一試愛上,幾廿年都未用過巾

行山,游水,潛水都係咁,不過自己唔會頭兩三日去玩囉!

寶石宮

2024年龍年勳章

引用:Quote:原帖由 fi_ni1029 於 14-06-20 發表

原帖由 fungwongphie 於 14-06-20 發表
睇醫生啦,醫生可開另一種不是避孕藥的
Agree

幸福可以好簡單

首頁

尾頁

跳至