自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

故仔大約係 99 姑仔喉住佢層己供完升o左值o既樓, 又話99唔信佢個仔(即樓主老公) 揾得2萬3, 話樓主呃哂個仔的錢, 層樓得樓主自己一個名云云o個個post 呢~

昨晚睇到有d 眼瞓, 睇到好似俾人踼爆, 跟住無睇諗住今朝先追, 但己經找唔到個post, 係咪地裂o左?

hunglingwai  好似樓主有左第3胎,今年12月尾生得  發表於 14-6-23 12:23

男爵府

俾人踢爆唔知佢公屋又租屋又乜屋果個POST嘛
個故事幾好睇

珍珠宮

開心吸收勳章 醒目開學勳章

呢個?

http://www.baby-kingdom.com/foru ... &extra=page%3D2

wcpcelia  thx  發表於 14-6-23 15:17
oxford0158  THX ar   發表於 14-6-23 12:31
"女" 人做牛做 "馬" => 媽

侯爵府

回覆 oxford0158 的帖子

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=11850170&extra=page%3D4&page=1
如果你講呢個,係沈左,而唔係冇左

oxford0158  THX ar   發表於 14-6-23 12:30

公爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

久唔久係呢度見佢留言, 但俾人踢爆後即唔見人

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

回覆:話99成日話個仔揾唔只2萬, 間屋係自己一個供o個 post 唔見o左

呢個故事我睇過。但呢個新post未追

子爵府

Phoebe_snufkin 發表於 14-6-23 12:11

唔見O左人??? O~ 睇黎都係

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆:話99成日話個仔揾唔只2萬, 間屋係自己一個供o個 post 唔見o左

希望樓主ok...

珍珠宮

畀面勳章

有無深麻理搵書

伯爵府

呢個post有追開
一直當係睇緊人地既故事,無諗過係真定假,但果位樓主寫得幾精彩,希望佢無咩野啦

大宅

回覆 nicolebean 的帖子

有棵咁既樹???? 邊到有得睇???

大宅

有冇summary ? 要由邊到開始追?

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

Phoebe_snufkin 發表於 14-6-23 12:11
比人踢爆d咩, 可唔可以講少少呀
<3<3Rilakkuma+PostPet+Pooh

男爵府

fatpanda 發表於 14-6-23 14:39
比人踢爆d咩, 可唔可以講少少呀

果位JM非常強勢
而家係ftm,湊住兩個女,肚裡仲有一個,
話佢99唔同住,收緊佢一家一萬蚊家用,99唔心足話佢地俾得少,
個仔讀會計,冇理由得2-3萬人工,應該有7-8萬
但冇記錯個仔應該做電器鋪sales

仲有個極品姑仔,養住個姑爺仔,猴住jm層樓,
話阿哥買樓點解淨係得jm名,99同姑仔夾份鬧佢食晒d錢,要佢層樓加姑仔名

姑仔結婚果陣借左jm幾萬蚊唔還,仲嘈嘈斃
jm就發火鬧佢地,連c6都跳出黎話自己食緊軟飯,係咪要逼死佢

咁上下啦

點知後尾有人踢爆jm,話佢前言不對後語,
以前話自己住公屋,後屈又唔知咩居屋,到左呢個故事就變左自己有私樓
jm開頭仲撐話acct同表姐定表妹share, 後尾就深潛了...

saula  Thx  發表於 14-6-23 17:57
BB0802    發表於 14-6-23 16:37
QUEEN314   我覺得佢喺男人嚟架, 喺到博JM同情心.  發表於 14-6-23 15:27
wcpcelia  好簡潔, 謝謝  發表於 14-6-23 15:18

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

nicolebean 發表於 14-6-23 15:07
果位JM非常強勢
話佢99唔同住,收緊佢一家一萬蚊家用,99唔心足話佢地 ...
你好好心機, 講得好清楚, 其實我入過上面有jm 擺出嚟嘅post, 但係十幾二十版, 冇心機睇晒, 唔該晒你
<3<3Rilakkuma+PostPet+Pooh

男爵府

fatpanda 發表於 14-6-23 15:12
你好好心機, 講得好清楚, 其實我入過上面有jm 擺出嚟嘅post, 但係十幾二十版, 冇心機睇晒, 唔該晒你: ...

我係轉播
你要睇返直播,有d主角描述,係好睇好多

fanny3315    發表於 14-6-23 16:34
lina9316    發表於 14-6-23 16:00
fatpanda    發表於 14-6-23 15:24

公爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

話層樓係樓主名, 冇佢老公名, 但99姑仔覺得亞哥有份供有得分, 99要樓主賣樓攞D錢出黎當借俾始仔做首期, 俾人爆咩太多啦, 我都冇心機睇

子爵府

nicolebean 發表於 14-6-23 15:07
果位JM非常強勢
話佢99唔同住,收緊佢一家一萬蚊家用,99唔心足話佢地 ...
果然十分詳盡o既森麻理

仲有一兩個 post 係話佢 99 成日當間屋係佢自己, 自出自入云云, 跟住當佢9962面前o換左個鎖, 唔俾鎖匙佢, 跟住99成日哭求新匙云云

男爵府

我又同情錯果位jm,
網絡世界,真係認真少少都唔掂

大宅

我仲睇到幾咁肉緊,原來又喺假嘅 !

首頁

尾頁

跳至