親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

無防水相機。

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你用咩電話/相機? 可以買防水袋, 我都係用防水袋架咋, 幾十蚊都ok架~

別墅

回覆:玩水點影相?

邊度有得買?

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:jk923 的帖子

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆 Zhuangshinai 的帖子

我見過一田有三叔防水機彀,I PHONE都好似有

珍珠宮

Zhuangshinai 發表於 14-6-30 13:11
邊度有得買?
運動用品店(尤其是戶外運動用品, 游泳用品專門店), 淘寶都有好多~
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

公爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

買部平平地防水相機幾百蚊唔見左, 冇唔見部幾仟蚊部電話咁肉赤/煩

RalphYuki  幾百蚊? where to buy, tks.  發表於 14-6-30 14:58

珍珠宮

防水相機靚好多!

大宅

請介紹下邊部又平又靚嘅防水相機, 邊度買, 謝謝!

水晶宮

引用:回覆 Zhuangshinai 的帖子我見過一田有三叔

原帖由 stepchk 於 14-06-30 發表
回覆 Zhuangshinai 的帖子

我見過一田有三叔防水機彀,I PHONE都好似有
可惜佢未出到note3

水晶宮

引用:買部平平地防水相機幾百蚊唔見左, 冇唔見部

原帖由 Jasber 於 14-06-30 發表
買部平平地防水相機幾百蚊唔見左, 冇唔見部幾仟蚊部電話咁肉赤/煩
請介紹!

水晶宮

引用:你用咩電話/相機

原帖由 TMC3012 於 14-06-30 發表

你用咩電話/相機? 可以買防水袋, 我都係用防水袋架咋, 幾十 ...
防水袋隔住都影到嗎,質數接受到?有無相睇下。

水晶宮

引用:防水相機靚好多!

原帖由 youhello507 於 14-06-30 發表
防水相機靚好多!
我都知防水相機好,我都想,但老公唔太支持,一來己有一部單反,一部GF5,買多部三千幾好似有啲過份。

男爵府

引用:Quote:原帖由 youhello507 於 14-06-30 發

原帖由 jk923 於 14-06-30 發表
我都知防水相機好,我都想,但老公唔太支持,一來己有一部單反,一部GF5,買多部三千幾好似有啲過份。:thin ...
我有部防水相機,想放出,超平讓,有意可pm我!!

寶石宮

jk923 發表於 14-6-30 15:01
防水袋隔住都影到嗎,質數接受到?有無相睇下。

影到, 如果係NOTE 3, 深水埗都係賣十幾蚊, 完全FIT位冇影響, 一啲都唔似用左~

冇用

有用

如果用傻瓜機, 就咁淘寶都係幾十蚊一個右邊藍色, 我用過兩次去沙巴浮潛, 完全冇問題

侯爵府

引用:買部平平地防水相機幾百蚊唔見左, 冇唔見部

原帖由 Jasber 於 14-06-30 發表
我都想買部,請問邊部抵玩?

寶石宮

jk923 發表於 14-6-30 15:05
我都知防水相機好,我都想,但老公唔太支持,一來己有一部單反,一部GF5,買多部三千幾好似有啲過份。:thin ...

初初都有諗買部防水架, 2千幾就有, 但係質數真係......... 接受唔到, 同埋只用黎去影果一兩次, 完全唔抵~

買防水相機袋啦, 買左返黎試下冇入水就用得, 我都係咁用黎影之麻

水晶宮

引用:Quote:jk923 發表於 14-6-30 15:01 防水袋

影到, 如果係NOTE 3, 深水埗都係賣$19, 完全FIT位冇影響~

冇用
係咪防水袋塊膠貼實電話鏡頭就得?

水晶宮

引用:Quote:jk923 發表於 14-6-30 15:05 我都知

初初都有諗買部防水架, 2千幾就有, 但係質數真係......... 接受唔到, 同埋只用黎去影果一兩次, ...
多謝你提意,見到你相就放心買防水袋喇!

寶石宮

jk923 發表於 14-6-30 15:20
係咪防水袋塊膠貼實電話鏡頭就得?

我冇影底個樣, 上網揾到呢張相, 係差唔多款, 但係NOTE 3係完全FIT 位, 我用htc就唔太就手啦, 但都防到水影到相, 十幾蚊用幾日ok啦 ~

首頁

尾頁

跳至