跳至

首頁

尾頁

別墅

有gathering喇!

打算約埋去同樂軒打邊爐...

時間:7月19/20號 星期五晚 或 星期六晚
地點:Sydney Hay Street 同樂軒

有興趣既JM請投票日子及留名!

別墅

引用:有gathering喇!打算約埋去同樂軒打邊爐...

原帖由 Princema 於 14-07-03 發表
有gathering喇!

打算約埋去同樂軒打邊爐...
sorry 大家,係18/19號至啱!

大宅

回覆:7月19/20號(星期五/六)晚,同樂軒打邊爐之夜!

到! 2 日都ok!

Princema  Christine 你一個?  發表於 14-7-3 16:36

公爵府

回覆:Princema 的帖子

預我一个,我2日都ok but prefer Friday ,收工去。

Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

伯爵府

星期五多數唔得! 突然醒起19 號個星期六老公公司有function 攪,冇人睇女呀!睇嚟要下次先 join 了!

Princema  暫時有三個家庭都帶小朋友,要唔要帶埋囡囡一齊嚟?  發表於 14-7-3 22:47

大宅

星期六三位

伯爵府

vanessamom 發表於 14-7-3 17:00
星期五多數唔得! 突然醒起19 號個星期六老公公司有function 攪,冇人睇女呀!睇嚟要下次先 join 了! ...
Hehe......其實阿囡已經唔係小朋友了,係唔大唔細,我諗佢會覺得悶囉,平日老公又未咁早返到屋企! 所以唯有下次星期六晚先 join,不過麻煩你上嚟報料好唔好味

Princema  ok!  發表於 14-7-4 08:42

子爵府

親子王國15週年勳章

2 位,我+囡囡 :)
兩日都得。

Princema  兩日都得?  發表於 14-7-4 17:39

伯爵府

回覆:7月19-20號(星期五-六)晚,同樂軒打邊爐之夜!

lady\'s night 定全家出的?

是否在唐人街?

伯爵府

引用:lady\\\'s night 定全家出的?是否在唐人街?

原帖由 1mocha 於 14-07-04 發表
lady's night 定全家出的?

是否在唐人街?
係另一個topic 睇到。我星期六先得。一位

別墅

各位JM,多謝大家回覆,因為有兩位JM星期六先得而其他JM兩日都OK所以「打邊爐」將於19號 星期六舉行;

出席名單如下:

Princema x 3位
Christinenstar x 1位
Mrs.Kangaroo x 1位
bigbigwong0115 x 3位
Lower_Primary x 2位
1mocha x 1位
Ivycky x 3位

total: 14人

我會等多幾日睇下有無其他JM想參與,無就book咗檯再update大家!

男爵府

Count me in also, myself & my wife & also my daughter ^^

Princema  OKOK 歡迎!  發表於 14-7-8 09:30

公爵府

book 几点?

Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm

別墅

各位JM,我頭先打去「同樂軒」問下有無16人檯但係同樂軒話19號已被「包場」!個經理見意我地去「八樂居」...

我打去「八樂居」佢地19號晚有16人檯,我暫時口頭book咗:

地點: 八樂居 (Paddy\'s Market樓上)
日子:7月19號 星期六
時間: 6:30pm
留名: Baby Kingdom
人數: 17人

但「八樂居」要我落$50訂留16位檯,我想問咗大家OK唔OK先去落訂,定係大家想改期去返「同樂軒」?

「八樂居」打邊爐同「同樂軒」係有d出入,例如套餐款式唔同... 「八樂居」打邊爐廣告poster如下... 請各JM盡快confirm!

christinenstar  我ok!  發表於 14-7-8 10:25

男爵府

Princema 發表於 14-7-8 12:22
各位JM,我頭先打去「同樂軒」問下有無16人檯但係同樂軒話19號已被「包場」!個經理見意我地去「八樂居」.. ...
no problme for us..................btw both shops are the same boss, in someway is the same.

別墅

Thank you! ... 等多幾個jm回覆,大多數都OK我先去落訂啦!btw in case 有jm唔熟「八樂居」,haymarket拍車arrangement如下...

公爵府

8樂居,我ok

子爵府

親子王國15週年勳章

ok 的,thank you

別墅

回覆:7月19-20號(星期五-六)晚,同樂軒打邊爐之夜!

ok

別墅

既然大家都ok「八樂居」甘我go ahead落訂喇!

首頁

尾頁

跳至