自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

公爵府

+4熱血勳章

我好喜歡佢, 真係好開心呀~

出書雙喜臨門 唐寧陀B三個月
唐寧今年會加入出書行列,她將會與剛由法國留學回港、鄧達智堂妹左子齊齊出素食cook book,兩人日前在銅鑼灣拍宣傳片。已經食素兩年的唐寧說:「本身煮嘢食嘅知識唔多,近年轉咗食素,所以咪諗住自己出書,經過今次之後,愛上整嘢食,原來唔係太難。」與此同時唐寧亦宣佈陀B三個月,可謂雙喜臨門!她笑稱籌備這本書的時候,已經有一種陀B的感覺,想不到原來自己真的陀B,她說:「呢次係計劃之內,我同老公商量過,囝囝𠵱家三歲多啲,如果要生就差唔多時候,仔女都冇所謂!」

有B唔停工 唐寧已經同兒子俊俊講即將做哥哥,她說:「我有攞啲照超聲波相畀佢睇,檢查BB心跳嗰陣,又叫老公拍低咗啲片,俊俊成日都有問我攞嚟睇,我同佢解釋小baby喺蛋蛋瞓咗覺,俊俊即刻扁嘴,扭計,佢話覺得小baby好可愛,好想攬住佢,好期待做哥哥,我冇諗過佢會咁開心。」
問唐寧懷孕期間會否停工休息?她笑說:「唔係太辛苦嘅會繼續接,唔會完全休息。」她對近日網上瘋傳她「孭B」去禾輋買餸照片,獲一致盛讚是賢妻良母,她笑說:「好多謝網友有感而發去寫,多謝大家支持。」

http://hk.apple.nextmedia.com/entertainment/art/20140704/18787270

maymay88    發表於 14-7-5 04:13
pigpigyy    發表於 14-7-4 23:12
AMWong    發表於 14-7-4 14:39
ada.sfng    發表於 14-7-4 14:26
adawlc    發表於 14-7-4 12:19
tsung    發表於 14-7-4 12:11

水晶宮

我要瞓八個鐘

珍珠宮

回覆:開心! 恭喜~~~

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

恭喜

男爵府

畀面勳章

我都好鐘意佢 恭喜

水晶宮

畀面勳章

引用:恭喜

原帖由 BB.com 於 14-07-04 發表
恭喜
恭喜

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

珍珠宮

2018復活節勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

大宅

回覆:1928mickey 的帖子

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

子爵府

珍珠宮

畀面勳章

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

侯爵府

子爵府

禁止訪問

侯爵府

畀面勳章

首頁
12345...8

尾頁