烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

只知筲箕灣天悅廣場有間,但剛受到不禮貌對待,永不幫襯

複式洋房

回覆:Super-Man 的帖子

西灣河太康樓後有一間,但唔記得叫咩名

大宅

柴灣永利地庫有一間

侯爵府

回覆:港島東哪裡有烘焙店?

謝謝,唔洗幫襯天悅間衰野

侯爵府

大廚勳章 好媽媽勳章

引用:只知筲箕灣天悅廣場有間,但剛受到不禮貌對

原帖由 Super-Man 於 14-07-05 發表
只知筲箕灣天悅廣場有間,但剛受到不禮貌對待,永不幫襯
天悅有嗎?西灣河及鰂魚涌都有(西灣河果間好似叫民利)

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 jackie910 的帖子

叫民X烘焙, 我去過, 個老闆好好人事, 仲請我食佢做的曲奇添, 但就唔係好多人知有呢間鋪

複式洋房

回覆:pinkylady2013 的帖子

我都食過佢請食曲奇同朱古力。。仲有上過整英式鬆餅堂,好味道!

複式洋房

我見都幾多曰本媽媽去佢度買野

大宅

回覆:jackie910 的帖子

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

我之前都係幫襯天悦呢間,但真頂唔順佢哋嘅態度,所以blacklist them!

大宅

請問地址喺边?有website嗎?

侯爵府

大廚勳章 好媽媽勳章

引用:我都食過佢請食曲奇同朱古力。。仲有上過整

原帖由 jackie910 於 14-07-05 發表
我都食過佢請食曲奇同朱古力。。仲有上過整英式鬆餅堂,好味道!

...
我成日幫襯老闆都冇請過我食一塊cookie!
不過,佢都好肯解答我問題

侯爵府

引用:我之前都係幫襯天悦呢間,但真頂唔順佢哋嘅

原帖由 Vin仔媽 於 14-07-06 發表
我之前都係幫襯天悦呢間,但真頂唔順佢哋嘅態度,所以blacklist them!
你都奶過野呀?佢地d態度真係衰到冇人有

侯爵府

引用:Quote:原帖由 Super-Man 於 14-07-05 發表

原帖由 lalamike 於 14-07-05 發表
天悦有,但千其唔好去,好似去同佢乞咁

侯爵府

引用:請問地址喺边?有website嗎?

原帖由 lovelybaby2012 於 14-07-06 發表
請問地址喺边?有website嗎?
我搵到啦,民x烘焙

香港西灣河康祥街4 號太順樓A鋪。
Shop A, Tai Shun Building, 4, Hong Cheung Street, Sai Wan Ho, Hong Kong

大宅

Thanks!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

係呀,d態度真係好討厭,連我d朋友都係咁覺得!

寶石宮

呢個形容好貼切!

大宅

回覆:港島東哪裡有烘焙店?

柴灣果間都吾好。西灣河利民good

Super-Man  thx!   發表於 14-7-7 08:49

男爵府

引用:Quote:原帖由+Super-Man+於+14-07-05+發表

原帖由 lalamike 於 14-07-05 發表
鰂魚涌個間係邊?謝謝

首頁

尾頁

跳至