烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

引用:今日去銅鑼灣怡和街果間又係態度麻麻,問句

原帖由 monreve888 於 14-09-12 發表
今日去銅鑼灣怡和街果間又係態度麻麻,問句答句,覺得我煩住佢。
我揾吾到日清粉,問個四眼女人,佢話賣晒 ...
可能啲烘焙店真係唔憂做,佢地覺得啲客最好就係自己睇自己搵,唔好問,買完即走唔好煩佢地。不過我都無問過佢地嘢,上網睇啱,集齊一次過買。

這樣初階的髮飾「你」也看在眼內?! 其實世界很大,出去看看開闊自己的眼界吧!   歡迎「你」對  號  入  座。       

珍珠宮

引用:回覆 ipodbaby_123 的帖子我上網知道佢有日

原帖由 monreve888 於 14-09-12 發表
回覆 ipodbaby_123 的帖子

我上網知道佢有日清粉賣,但去到搵來揾去都揾吾到,先問佢,咁好彩日清又無,麥 ...
有jm話我知銅鑼灣有一間態度的都唔好,我無幫襯過,亦都唔會去幫襯,俾錢佢賺仲要睇佢面色,真係no way la.

這樣初階的髮飾「你」也看在眼內?! 其實世界很大,出去看看開闊自己的眼界吧!   歡迎「你」對  號  入  座。       

珍珠宮

引用:銅鑼灣10/f個女人係無咁熱情,但貨品質素幾

原帖由 agneskk 於 14-09-13 發表
銅鑼灣10/f個女人係無咁熱情,但貨品質素幾好,另落2層,8/f都有一間,啲妹妹仔好nice,有問必答

...
原來有兩間架,我以為得一間,一間叫X甜,另一間叫什麼?

monreve888  我都想知  發表於 14-9-13 09:43

首頁

尾頁

跳至