親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

入面的機動遊戲同埋水上樂園, 岩唔岩13歲男仔玩? 會唔會只比幼童玩?

有無jm 同時會去Legoland Water Park + Santosa Adventure Cove? D設施會唔會重複? 邊個好玩D?

如果一天只去Theme Park, 唔去Water Park 會唔會好快玩完? 剩低D時間做咩好? 因為方圓附近都無野食同其他野玩?

又如果一天玩2個park, 又夠唔夠時間呢?

男爵府

回覆:13 歲男仔去Legoland 會唔會超齡

我上次一日去晒兩個,係有啲趕,但而家天氣咁熱,應該樂園好晒,玩到咁上下,去游水啱啱好!

男爵府

BK Milk勳章

13歲theme park 同water park 全部都玩到,只係佢會唔會覺得低能唔玩。 theme park 有d幾刺激的過山車,water park 有好高的滑梯

象牙宮

我仔15歲,theme park 只玩左一樣機動遊戲,water park 就玩左好多次滑梯玩左3個鐘。

公爵府

回覆 yuekinwai 的帖子

WATERPARK 同ACW 有些是相同, 但ACW的漂流河長好多, 有魚睇, 而長的滑梯都有, 我覺得WATERPARK 有一個大水泡比一家人坐的好好玩, 我仔6歲都玩到, 但ACW就有些有高度限制, 亦冇大水泡可以一家人一齊玩, 每次只可二人坐, 咁我地就玩唔到, 因為無人睇仔, 而ACW有浮潛, 這個很值得玩, 小朋友識游水都玩得

公爵府

仲有ACW內有一個小朋友自己一個滑的滑梯都好好玩, 攞住好似一張毯的物體SIR 滑梯 (這個WATERPARK無的)
ACW亦有一個人造浪的地方, 好大浪, 我在其中都幾驚, 真係沖到幾高的. (這個WATERPARK 有一個但浪不高)

象牙宮

引用:回覆 yuekinwai 的帖子仲有ACW內有一個小朋

原帖由 GraceLui 於 14-07-15 發表

仲有ACW內有一個小朋友自己一個滑的滑梯都好好玩, 攞住好似一張毯的物體SIR 滑梯 ( ...
係咪講向前拿住張膠果款?water park 有呀!

公爵府

mercurycc 發表於 14-7-15 18:16
係咪講向前拿住張膠果款?water park 有呀!
係咩?我見唔到呢, 在邊面呀

侯爵府

引用:入面的機動遊戲同埋水上樂園, 岩唔岩13歲男

原帖由 yuekinwai 於 14-07-08 發表
入面的機動遊戲同埋水上樂園, 岩唔岩13歲男仔玩? 會唔會只比幼童玩?

有無jm 同時會去Legoland Water Pa ...
13歲的話, Theme Park真的冇乜野啱玩,太幼稚了,我記得driving school限最大12歲玩!

象牙宮

引用:Quote:mercurycc 發表於 14-7-15 18:16 係

原帖由 GraceLui 於 14-07-16 發表
係咩?我見唔到呢, 在邊面呀
係最上面有6條滑梯果度就係呀!

大宅

GraceLui 發表於 14-7-15 17:34

仲有ACW內有一個小朋友自己一個滑的滑梯都好好玩, 攞住好似一張毯的物體SIR 滑梯 ( ...
睇黎應該WATER PARK啱玩D, 可以留耐D, 因為星咭7折貫飛, 要去晒2個PARK. 咁用 lego整的 世界縮影係唔係Theme Park?

你係唔係去晒Legoland Water Park 同ACW? 值唔值2個都去?

公爵府

yuekinwai 發表於 14-7-18 15:49
睇黎應該WATER PARK啱玩D, 可以留耐D, 因為星咭7折貫飛, 要去晒2個PARK. 咁用 lego整的 世界縮影係唔係The ...

係呀, 在theme park.

我WATERPARK 同ACW都有去, 我覺得ACW都值得去, 有個浮潛同D魚一齊游水, 又可看下水底世界咁, 好特別. ACW的漂流河長好多同多野睇. 看看你去SENTOSA多少日, 夠時間可以兩個都去.

首頁

尾頁

跳至