自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 叻叻勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

放縱一晚

http://www.baby-kingdom.com/static/image/smiley/default/bb69.gif[/img]

子爵府

引用:放縱一晚

原帖由 yauyauo 於 14-07-10 發表
放縱一晚
我檎日先剝完,冇想像中咁恐佈,做完兩個鐘左右已經可以食野,麻醉藥過後到而家都冇痛過

珍珠宮

回覆:星期五剝智慧牙, 所以我今晚。。。hehe

笑左

萬物皆空,因果不空

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 叻叻勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 yauyauo 於 14-07-10 發表放

原帖由 mirandalaw 於 14-07-10 發表
我檎日先剝完,冇想像中咁恐佈,做完兩個鐘左右已經可以食野,麻醉藥過後到而家都冇痛過

...
你係咪隻牙打橫生?

http://www.baby-kingdom.com/static/image/smiley/default/bb69.gif[/img]

子爵府

引用:Quote:原帖由 mirandalaw 於 14-07-10 發表

你係咪隻牙打橫生?
我唔係,隻牙出左一半,一半係牙肉入面

伯爵府

引用:Quote:原帖由 yauyauo 於 14-07-10 發表你

原帖由 mirandalaw 於 14-07-10 發表
我唔係,隻牙出左一半,一半係牙肉入面
咁咪好痛, 我要剝3隻呀))))))))))

大宅

唔好意思,
我想問下生智慧齒係咪會逼到其他牙移位架?
我下排牙最左邊生左隻, 一直都唔係好痛
宜家都生左超過一年, 見佢都出左8成
但我發現下排牙全部都向右移左1-2隻牙既位
係我錯覺, 定係真係會咁樣?

伯爵府

引用:唔好意思, 我想問下生智慧齒係咪會逼到其他

原帖由 stitchee 於 14-07-10 發表
唔好意思,
我想問下生智慧齒係咪會逼到其他牙移位架?
我下排牙最左邊生左隻, 一直都唔係好痛
因為我隻牙打橫生, 頂住前面隻牙, 同有d痛, 所以一定要剝,你快d睇牙醫, 唔好等到好痛先剝。

大宅

引用:Quote:原帖由 stitchee 於 14-07-10 發表唔

因為我隻牙打橫生, 頂住前面隻牙, 同有d痛, 所以一定要剝,你快d睇牙醫, 唔好等到好痛先剝。

...
我隻牙出左1/3既時候去問過牙醫
佢話ok冇問題架
但真係好少痛, 只係剛剛出果陣痛左一排

子爵府

引用:Quote:原帖由 mirandalaw 於 14-07-10 發表

咁咪好痛, 我要剝3隻呀))))))))))
係打麻醉針痛左兩下,其餘都唔痛,同埋可能醫生知我好驚,打完麻醉藥之後,俾我食左粒強勁止痛藥先,所以麻醉藥散左都唔痛

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

首頁

尾頁

跳至