夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

為何男人既處理方法永遠都係咁?佢話俾時間佢處理,但其實只是拖延時間!
話唔會再見個小三,其實都係隨口講,根本佢地唔可以即時做到!

樓主講得岩,佢地根本係想兩邊都想要,好貪心!

點解男人都係咁既?係因為唔滿足嗎?

複式洋房

其實我都係單身媽媽...我以前都好灰咖..當仔女一日一日甘大之後.....我就明白到其實呢個世界最愛護我既人..就係"家人"
父母當自己係寶貝照顧
我兩個仔去超市買重野永遠都吾洗我動手...
我去街夜返, 病左會有人緊張我..
仔女起碼吾會背叛我, 吾會拋低我...
我有事,..屋企人總是力撐.....

如果跟錯個吾好既男人呢..得到既只有日日勞動節, 清明節...
我都領教過好色懶虫大男人...做到自己又攰又黃臉婆...
我以家生活都不知幾清閒...得閒無事扮下靚...

男人既愛其實都好虛無飄渺...留一個弱待自己既人係身邊...
幸福何在...??

男爵府

引用:其實我都係單身媽媽...我以前都好灰咖..當

原帖由 mm814 於 14-08-01 發表

其實我都係單身媽媽...我以前都好灰咖..當仔女一日一日甘大之後 ...
你好堅強,我嘅小朋友都好乖好孝順我,暫時能做嘅係比時間佢諗清楚,希望佢只是一時未諗通。我好愛我家庭,即使無得返轉頭,我仍會努力照顧好兩個小朋友,唔會離棄佢地。

禁止訪問

回覆:安安的地盤 的帖子

複式洋房

回覆:女人一生為仔女,為家庭。到頭來得到咩?

做女人都係蝕底

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+pakuii+於+14-07-13+發表人生

原帖由 安安的地盤 於 14-07-13 發表
個女人知佢有老婆同仔女的。。。佢自己離咗婚有個仔,很想知點解要咁做。。。

...
只能怪女人沒用,一日都想搵人養,搵人氹,自己嗰件冇咗,咪嗱嗱林撬人嗰件囉。有錢嘅大多係上了年紀兼己有家室。

所以好怕D人成日鼓勵單親快D揾過個,推波助瀾去作孽。

男爵府

呢一個月,我好痛苦,慢慢已經麻木,我已經唔想再困擾喺呢件事上面,我決定放手。

c_heidi  唔容易,但放低會有更   發表於 14-8-12 05:44

複式洋房

回覆:安安的地盤 的帖子

我都想做得到

大宅

放手係一種方法!不用想点解佢甘對自己:因為佢答你唔到!

堅強既女人係好美!

男爵府

引用:放手係一種方法!不用想点解佢甘對自己:因

原帖由 judy0101hk 於 14-08-12 發表
放手係一種方法!不用想点解佢甘對自己:因為佢答你唔到!

堅強既女人係好美!
不知美不美,但我唔想再令自己變醜,唔想再喊苦喊忽 求佢留喺度。佢變咗心,你喺佢面前要生要死,佢都唔會望你一眼。即使留到個人,都留唔到個心。這樣日子唔想再過,放手唔代表我唔愛佢,而係我唔想再抖纏喺呢件事上,我仲有兩個小朋友跟住我,要我照顧,我精神差,情緒差,會更加影響佢地。

禁止訪問

別墅

安安的地盤 發表於 14-8-12 16:31
不知美不美,但我唔想再令自己變醜,唔想再喊苦喊忽 求佢留喺度。佢變咗心,你喺佢面前要生要死,佢都唔會 ...
你是正確的,要對自己好

大宅

我都係單親,以前真係做奴隸咁做,小朋友細時,想搵工,又話呢樣唔俾,個樣唔得,一定要就晒佢先.

依家自己搵錢供樓,生活算過得去,個人少左壓力,生活開心左,人都靚D架.

以前買親電腦一定佢用部又快又新,我永遠用舊既.不過好多時都費事嘈,就由佢.

依家仔囡鍚自己,自己鍚自己,都好開心架.

仲有仔囡越大你會越輕鬆.

禁止訪問

回覆:eneri 的帖子

子爵府

加油呀!
你還有仔女!你一定要撐下去!
多點上bk找jm傾訴

侯爵府

幾時都覺得女人唔好把自己嘅人生托於別人身上

侯爵府

男人唔係你嘅所有,仔女都唔係,千其唔好諗: 我仲有仔女。仔女唔係你嘅,佢地都會大,都會有自己嘅人生。

搵番自己啦。搵番自己嘅興趣,自己想做嘅嘢。湊仔女之餘,都可以多啲接觸下唔同方面嘅嘢,唔好再將自己嘅一生押喺仔女或老公身上

男爵府

我有時都會諗呢d

子爵府

回覆 安安的地盤 的帖子

先打理好自己,好好愛自己,
男人說要處理小三,
初期都很難,
除非他知道他不放棄小三,
頭家都會散,
權衡利害關係下才會真正回頭。

對出軌的男人,
大婆根本不用去迫他問他,
他是唯一一個可以決定小三的去留,
他不甘心放開小三,
大婆就算再怎樣努力都沒有用。

你可以做到自強自愛,
就是一個很好地展示給C6看,
你沒有他絕對也可以活得好好。

你已經做得很好了,
其他的就等你C6好好想清楚吧!
mc <()>

男爵府

引用:回覆 安安的地盤 的帖子先打理好自己,好好

原帖由 mc 於 14-08-13 發表
回覆 安安的地盤 的帖子

先打理好自己,好好愛自己,
多謝,我已經抽身去睇呢件事, 呢個星期突然有一句說話在我腦海中浮現:
得到唔一定最快樂
放下唔一定最痛苦

首頁

尾頁

跳至