懷孕前後

跳至

首頁
23456...10

尾頁

男爵府

回覆:38週1。 bb琴晚到今日都冇係肚郁過

聽到這個消息好心痛....樓主你要加油!!
好好振作呀!養好身子,小天使會再返嚟搵你架!

大宅

唔關你事,要走的始終要走!
加油呀!好多人支持妳

男爵府

樓主要好好休息,放鬆心情。唔好想太多

大宅

引用:38週1。++前日仲見bb會郁。但琴晚到今日都

原帖由 tingandwin 於 14-07-14 發表
38週1。 前日仲見bb會郁。但琴晚到今日都冇郁。只有間唔中肚硬。甘正唔正常,有冇事架?擔心中

...
多謝各位,bb好錫住我。 由琴晚見紅穿水生用左5個鐘就得了,我個小小寶貝,距好安詳甘上左天家,好可愛,我知依段時間會好難過,但我還得要加油,因我要為關心我既家人,丈夫,女兒而努力。距地需要我呢。還有朋友。小小寶貝,你要跟住天父身邊,要做個乖乖小朋友呀,媽咪未完成任務呀。 爸b姐姐還得需要媽咪呢!你就係天父身邊先,天父會幫媽咪好好睇住你的,你原諒媽咪

男爵府

2024年龍年勳章 陪月勳章

樓主保重呀!

大宅

認識瑞士牛牛第一回

引用:Quote:原帖由 tingandwin 於 14-07-14 發表

原帖由 tingandwin 於 14-07-15 發表
多謝各位,bb好錫住我。 由琴晚見紅穿水生用左5個鐘就得了,我個小小寶貝,距好安詳甘上左天家,好可愛,我 ...
Take Care!!!!!!!

大宅

育兒性格勳章

take good care, may god bless you....

大宅

回覆:tingandwin 的帖子

樓主,sorry to hear the heart breaking news, 小天使在天家會很好,你都要振作!好好休息

複式洋房

樓主,要好好養好身體呀.小天使會在天家好好保佑你們的.

大宅

回覆:smselmawong 的帖子

多謝曬

大宅

回覆:tobeychow 的帖子

只要小小寶貝距能快樂跟住天父。媽媽就能安心了

別墅

樓主唔好傷心,小女兒在天父懷抱,你要振作呀

男爵府

大廚勳章 陪月勳章 畀面勳章

take care, 你好勇敢

子爵府

take care

伯爵府

樓主stay strong

複式洋房

樓主你要加油振作,小天使會好好守護爸爸媽媽同姐姐的

複式洋房

引用:Quote:原帖由 tingandwin 於 14-07-14 發表

多謝各位,bb好錫住我。 由琴晚見紅穿水生用左5個鐘就得了,我個小小寶貝,距好安詳甘上左天家,好可愛,我 ...
保重身體呀,希望在明天,我12年都無左個第一個BB,38周5日,所以我都感同身受,你唔好收埋自己嘅感受呀,我知講好容易,你都好想話人知你好堅強,但你絕對係可以喊同唔開心架,太壓抑對自己同家人都唔好,我而家有個囡囡,14年1月出世,我地都會話比囡囡知你有個哥哥,哥哥會睇住你,我同老公盡量都將哥哥融入我地生活入面,我知你個case未必同我一樣,但我只想分享我點樣行過來,希望你早日走出傷痛,加油呀JM

Kaedon - 1st son
22.06.2012 - 27.06.2012
in loving memory

I'm a proud mum for Kaedon
rainbow baby is on the way

大宅

為你禱告,好好坐月,振作!

大宅

回覆:kaetiluk 的帖子

多謝你。 真係感同身受了我地。我大囡都唔知係咪知妹妹琴晚會出黎唔再番黎了。所以個囡見倒我出門。喊到唔停,因為平時問距妹妹係邊距會指住我肚。 又會主動錫我肚。唔開心一定。 特別見住自己父母家人。嗰種反應好難形容。但父母話坐月喊對 眼唔好。所以都想控制下。廢事形响身體又辛苦家人。但自己偏偏見住距地又難控制。

大宅

個心真系那左一那 >_< so sorry to hear that !!!!!

一定要堅強, 震作呀媽媽 !!!! take care.

首頁
23456...10

尾頁

跳至