懷孕前後

跳至

首頁
45678...10

尾頁

侯爵府

回覆:tingandwin 的帖子

Sorry I read your post in lunch now but I am crying for you as well , all ppl look at me in canteen, I can\'t control my tears

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:38週1。 bb琴晚到今日都冇係肚郁過

好心痛聽到咁既消息 樓主要好好保重身體

別墅

保重呀樓主!

大宅

回覆:bigyanb 的帖子

多謝對我小小寶貝既心痛,唔好喊。 我知依度各位姐妹都替我心痛,多謝大家。:-(

大宅

Sorry to hear that and take good care of yourself.

男爵府

很心痛你的情況, 令我好想, 樓主現在你要好好養好身子, 相信天父將會再送另一個天使給你們.

願主保守及祝福你們一家平安!

大宅

樓主保重!BB好快番黎!

複式洋房

願神賜你平安~ 祝福你啊!! 好好保養自己身體~

複式洋房

So sorry to hear the news, pray for u n your baby. He will be blessed in heaven...

大宅

It is so sad... May the good Lord bless and keep you and your family, and may peace be with you.

大宅

其實都有可能,我之前都有試過feel唔到,因為入面已經唔夠位佢大郁,所以微郁你又feel唔到囉,佢有無打c egg呀?如何真係擔心就去睇醫生啦.

大宅

睛靈勳章

樓主, 你要好好保重.
你有沒有跟先生一起互相傾訢心裡的不開心?
願主與你們同在.

複式洋房

聽完很痛心,希望你快D調理好身體,請好好保重!

洋房

睇完真係好心痛,身為媽媽既我完完全全體會到你既痛,希望樓主take care,記住有嘢吾開心要找人傾訴,加油振作!天父會好好照顧b女既,你都要好好照顧自己,願上天保佑你們一家平安渡過,雨後會天晴既.

大宅

take good care of yourself. To live a happy life- this is what you can do for your little baby and your family. pray for you.

伯爵府

畀面勳章

加油媽媽,天父會好好的照顧你的小天使

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章

感受到那份傷痛!媽媽要保重!小心身體!

大宅

好好保重!

大宅

一定會好傷心, 好痛, 做媽媽嘅一定明白, 但一切都唔係妳想架嘛, 妳已經盡左力, 好好坐月, 唔好諗埋一邊, 唔開心就一定要同別人講, 願主祝福你一家!

複式洋房

加油~振作啊!我地會支持你~

首頁
45678...10

尾頁

跳至