婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

子爵府

bb 3個幾月到,我就全職湊佢,結婚2年幾都係同9962住,一直無事,我當佢地係長輩咁黎尊重,話無說話聽,係假嘅,最多同媽咪呻下就算!
直至尋日,可能係我過分緊張我個bb,我見99徒手咁係佢自己碗飯到拎d飯俾bb食,我自己都會俾幾粒飯佢食,係無問題。但問題係,我係另外用個乾淨碗同bb餐具黎餵佢,99佢係豬肉檔到做,d指甲長時間都困哂黑邊,我真係接受唔到,我見到時,我99眼尾係一路裝住我,我即刻出聲話唔好,當時我兩個姑9都係大6落左黎,跟住成日d氣氛都好怪,其實我係咪真係太緊張,為左呢件事,我自己唔開心左成日!呻完,舒服左少少

大宅

2018復活節勳章

回覆 Labeba 的帖子

You are correct. Eat un-cooked pork can died, even an adult.

男爵府

畀面勳章

回覆:俾個位我,呻下

唔會
我一定出聲
跟住叫埋c6出聲

子爵府

引用:唔會我一定出聲跟住叫埋c6出聲 +

原帖由 stevekit 於 14-07-15 發表
唔會
我一定出聲
跟住叫埋c6出聲
我唔可以同c6講,因為講所有關於佢屋企人嘅野,我都只會俾佢不停話我,情況仲衰過唔講

Coffeekk  又一個牛奶仔  發表於 14-7-15 21:10
holland_muihk  如果你老公連是非對錯都唔識分,當有日你谷到爆既時候一樣有交嘈  發表於 14-7-15 14:03

子爵府

引用:回覆+Labeba+的帖子You+are+correct.+Eat+u

原帖由 daddyday 於 14-07-15 發表
回覆 Labeba 的帖子

You are correct. Eat un-cooked pork can died, even an adult.
我就係明白生豬肉有菌,至立即叫停我99,我真係唔敢想像,我唔係屋企時會點樣

翡翠宮

咁你都係緊張個bb,有時候老人家就係冇咁講衛生

男爵府

畀面勳章

回覆:Labeba 的帖子

我c6都有唔鐘意我講佢屋企人
(但佢又會成日講我屋企人
後尾係發生左幾單野後先至好啲

不過我c6有啲潔癖,所以佢見人咁污漕搞個仔
佢一定出聲

大宅

回覆:Labeba 的帖子

我一定唔會由得距
你做得岩

子爵府

回覆:俾個位我,呻下

我怕有日谷爆時,返唔到轉頭!
我唔想bb變單親。係呢間屋入面,我搵唔到我個家,好多矛盾,怪只怪當初無諗清楚就結婚,到依家我至知道,結婚原來唔係兩個人嘅事,我嫁嘅唔係一個個體,而係一個家族!撐得好辛苦,無人幫到我,好無助,好怕走入牛角尖,出唔返黎!bb上次6個月時返健康院,姑娘問我有無其他問題,我好想講有,但c6係身邊,我唔可以講有,眼淚忍得好辛苦。唔想媽咪擔心,好多時都唔會講,依家我可以做嘅野,就係好好湊大bb,為左個囡我可以去到好盡!

首頁

尾頁

跳至