自由講場

跳至

首頁
12345...14

尾頁

翡翠宮

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:Quote:carmenyan206+發表於+14-7-16+08:58+

原帖由 pomanlife 於 14-07-16 發表
1. 有可能玩得太開心, 加上天氣熱, 攝親下

2. 有機會撞野, 帶亞仔出街, 同隻講, 唔好搞搞震, 搵食 ...
帶呀仔出街講 但可能隻野呢喺屋企

天生女人購物狂

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

flyhigh_sabrina 發表於 14-7-16 09:46
幫手推....

flyhigh_sabrina  早呀 叮噹  發表於 14-7-16 09:48

翡翠宮

引用:Quote:carmenyan206+發表於+14-7-16+09:20+

我仔3歲時係醫院見到牛頭馬面都燒左一星期
點知道架

天生女人購物狂

水晶宮

畀面勳章

回覆:咁樣..係咪撞野呢

查下日腳安心d
試下日頭同佢係窗簾附近玩下, 見佢發呆時用引導式問題問下佢。。。

伯爵府

育兒性格勳章 DHA勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

如果膽心既話查下日腳啦

水晶宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 pomanlife 於 14-07-16 發表1

原帖由 flyhigh_sabrina 於 14-07-16 發表
如果係有野,咁可能隻野只係想見下佢, 無惡意
否則小朋友既反應會仲大

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

flyhigh_sabrina 發表於 14-7-16 09:47
咁係屋企同佢講

我試過係醫院病房鬧過都算ok啦

翡翠宮

引用:Quote:flyhigh_sabrina+發表於+14-7-16+09:

咁係屋企同佢講

我試過係醫院病房鬧過都算ok啦
你係驅魔人

南瓜餅    發表於 14-7-16 17:22
carmenyan206    發表於 14-7-16 10:25
BIGPAT    發表於 14-7-16 10:12
貓頭雀    發表於 14-7-16 10:07
天生女人購物狂

翡翠宮

引用:Quote:原帖由+flyhigh_sabrina+於+14-07-16

原帖由 snownik 於 14-07-16 發表
否則小朋友既反應會仲大
隻野搵個小朋友做乜

天生女人購物狂

彩鑽殿

flyhigh_sabrina 發表於 14-7-16 09:47
點知道架
亞仔話見到牛牛 & 馬馬, 我即聯想到

燒左一個星期, keep住38.8-39度,

比呢d嚇親我真係唔敢搞野, 鬧都鬧唔到

carmenyan206  好驚呀  發表於 14-7-16 10:25

翡翠宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:阿仔20m+weekends去完南丫島行山同黃金海岸

原帖由 carmenyan206 於 14-07-16 發表
阿仔20m weekends去完南丫島行山同黃金海岸游水 返黎果晚一路都ok

拒本來就訓我地隔離張bb床 拒一路都好 ...
會唔會weekend太攰?

flyhigh_sabrina  鵝媽~  發表於 14-7-16 10:39
任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
只有在懂價值的人面前才有價值!
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

彩鑽殿

flyhigh_sabrina 發表於 14-7-16 09:49
你係驅魔人
當你見到自己個b燒到四十幾度, 醫生話抽骨髓既時候, 你就要惡過"佢"

咩都試下得唔得架喇

珍珠宮

pomanlife 發表於 14-7-16 09:37
個仔形容係咩樣?

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

去紙紮鋪問下啦,除非你話信其他教就例外

照睇你小朋友似係撞左野,唔肯定啦,
但根據我阿媽咁迷信講法好似...
希望你小朋友無事啦~

珍珠宮

育兒性格勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

pomanlife 發表於 14-7-16 09:37

可唔可以講下詳情呀 ??

彩鑽殿

BIGPAT 發表於 14-7-16 09:53
個仔形容係咩樣?
我個仔係遲講野嗰d人, 3歲既時候都唔係好識表達, 佢只係話有牛牛有馬馬, 有5個人跟住

老人家話有可能係真, 比呢d陰神嚇親好難搞

唔同去鬧牛頭馬面, 找屎咩

flyhigh_sabrina  好驚驚  發表於 14-7-16 10:29

彩鑽殿

wing514 發表於 14-7-16 09:56
可唔可以講下詳情呀 ??
其實係產後房, 我生左b, c6屎忽痕話要帶埋佢去睇, 點知去到姑娘話太細唔比佢入去睇b, 叫佢係出面等, 之後我個仔話好驚, 要返屋企, 第二日就發燒 嗰時以為中左流感, 係私家度check左又唔係.

嗰間醫院既某一座, 亞仔去親都見到野

南瓜餅    發表於 14-7-16 17:24
曼谷奶茶    發表於 14-7-16 11:40
flyhigh_sabrina    發表於 14-7-16 10:30
carmenyan206    發表於 14-7-16 10:26
wing514    發表於 14-7-16 10:17
mimokoala    發表於 14-7-16 10:04

水晶宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 pomanlife 於 14-07-16 發表1

原帖由 flyhigh_sabrina 於 14-07-16 發表
否則小朋友既反應會仲大

pomanlife    發表於 14-7-16 10:08

珍珠宮

回覆:咁樣..係咪撞野呢

我信架,女

這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

彩鑽殿

snownik 發表於 14-7-16 10:04
否則小朋友既反應會仲大
通常可能係小朋友

燒返d紙錢, 散返d糖果叫有咁遠去咁遠, 唔係係度, 應該ok ga la

首頁
12345...14

尾頁

跳至