自由講場

跳至

首頁
12345...14

尾頁

珍珠宮

引用:我信架,女

原帖由 貓頭雀 於 14-07-16 發表
我信架,女
我信架,女女(兩三歲) 偶爾會見到 , 但未試過嚇到燒。
再細啲時, 嚇到喊,我老公會鬧返佢地

這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

珍珠宮

畀面勳章

pomanlife 發表於 14-7-16 10:09
通常可能係小朋友

燒返d紙錢, 散返d糖果叫有咁遠去咁遠, 唔係係度, 應該ok ga la:holdyrmou ...
3 so
唔好點評我一大段野唔該 公仔點評好啦

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

momomoie 發表於 14-7-16 10:11
3 so
sam哥, 有空入十號房爬文

珍珠宮

畀面勳章

carmenyan206 發表於 14-7-16 08:58
阿仔20m weekends去完南丫島行山同黃金海岸游水 返黎果晚一路都ok

拒本來就訓我地隔離張bb床 拒一路都好 ...
二卡

我個仔上星期有晚訓到半夜發燒,坐喺度笑

燒左幾日, 入埋院, 搞左成個星期原來出玫瑰疹

水晶宮

畀面勳章

引用:Quote:snownik 發表於 14-7-16 10:04 如果

原帖由 pomanlife 於 14-07-16 發表
通常可能係小朋友

燒返d紙錢, 散返d糖果叫有咁遠去咁遠, 唔係係度, 應該ok ga la:holdyrmou ...
有機會係親人
據聞, 當屋企有新生命將出現時, 家中小朋友有可能會見到有小朋友,佢地無惡意

珍珠宮

畀面勳章

pomanlife 發表於 14-7-16 10:12
sam哥, 有空入十號房爬文
即入

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

momomoie 發表於 14-7-16 10:14
二卡

咁驚

snownik    發表於 14-7-16 10:16

彩鑽殿

momomoie 發表於 14-7-16 10:15
即入

翡翠宮

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:Quote:pomanlife+發表於+14-7-16+10:09+通

原帖由 momomoie 於 14-07-16 發表
3 so
Sam哥

天生女人購物狂

珊瑚宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:咁樣..係咪撞野呢

最後查左日腳 姨姨話拒撞左陰童 應該係去南丫島撞 拒話小朋友咁細唔應該去d咁陰既地方 但係小朋友點可以呢度唔去果度唔去架

Happymom2004  驚驚  發表於 14-7-16 16:22
貓頭雀  南丫島好陰的嗎?  發表於 14-7-16 10:53

珊瑚宮

引用:Quote:flyhigh_sabrina 發表於 14-7-16 09:

當你見到自己個b燒到四十幾度, 醫生話抽骨髓既時候, 你就要惡過"佢"

咩都試下得唔得架喇
我會用懷柔政策先 唔得先黎硬野

Happymom2004  懷乜鬼,有咁惡得咁惡啦  發表於 14-7-16 16:20

珊瑚宮

引用:Quote:carmenyan206 發表於 14-7-16 09:20

我仔3歲時係醫院見到牛頭馬面都燒左一星期
omg

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由 carmenyan206 於 14-07-16 發

原帖由 goosema 於 14-07-16 發表
會唔會weekend太攰?
唸緊 我阿爸話拒玩得太顛 我阿媽就話係撞野 最後都係查日腳

翡翠宮

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:Quote:flyhigh_sabrina+發表於+14-7-16+09:

亞仔話見到牛牛 & 馬馬, 我即聯想到

燒左一個星期, keep住38.8-39度,
咁細個真係唔好帶佢去醫院

goosema  十十~  發表於 14-7-16 11:07
天生女人購物狂

珍珠宮

畀面勳章

flyhigh_sabrina 發表於 14-7-16 10:22
Sam哥
好攰呀

彩鑽殿

carmenyan206 發表於 14-7-16 10:23
最後查左日腳 姨姨話拒撞左陰童 應該係去南丫島撞 拒話小朋友咁細唔應該去d咁陰既地方 但係小朋 ...
上次撞船太多無孤冤魂呀

Happymom2004  Oh no  發表於 14-7-16 16:21

珊瑚宮

引用:Quote:carmenyan206 發表於 14-7-16 08:58

原帖由 momomoie 於 14-07-16 發表
二卡

坐係度笑真係好恐怖呀

snownik  紫菜試過, 不過佢係未瞓醒  發表於 14-7-16 10:43

大宅

回覆:咁樣..係咪撞野呢??? (少長)

應該係玩到吾舒服,有時d bb都係眼定定望某些位置,身體吾舒服係扭計d

珊瑚宮

引用:Quote:carmenyan206 發表於 14-7-16 10:23

上次撞船太多無孤冤魂呀
c人頭 比妳講到我好驚呀

珍珠宮

育兒性格勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

carmenyan206 發表於 14-7-16 10:23
最後查左日腳 姨姨話拒撞左陰童 應該係去南丫島撞 拒話小朋友咁細唔應該去d咁陰既地方 但係小朋 ...

陰童 ?? 即係小朋友靈體 ? 係咪燒D野就得啦....?

希望你仔仔快D 無事 !

首頁
12345...14

尾頁

跳至