自由講場

跳至

首頁
34567...14

尾頁

子爵府

回覆:carmenyan206 的帖子

我仔之前都試過,仲要在新年時,食完奶之後即嘔,連飲水都嘔,食唔到嘢,又成日訓,冇精神,睇咗醫生都唔得,我擔心到要同佢入院檢查,後來我媽咪幫我問知道係屋企門口見到個啲嘢,燒咗3日衣紙,之後呀囝冇事喇,係醫院期間連藥都冇食過,驗血,驗鼻水,驗大便都好正常,係燒完就即冇事,有時真係唔到你唔信

snownik  信  發表於 14-7-16 11:04
pomanlife  信  發表於 14-7-16 10:45

珍珠宮

畀面勳章

flyhigh_sabrina 發表於 14-7-16 10:36
玫瑰疹好快好,不過發7日燒真係驚d
燒左4日
唔好點評我一大段野唔該 公仔點評好啦

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

flyhigh_sabrina 發表於 14-7-16 10:35
七月咪帶小朋友出夜街同埋要撥起d頭髮
七月莫講話出夜街, 日光日白都見到個細路跟係個亞婆(人)隔離

翡翠宮

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:Quote:flyhigh_sabrina+發表於+14-7-16+10:

原帖由 pomanlife 於 14-07-16 發表
即日來回仲辛苦
唔辛苦呀

天生女人購物狂

珊瑚宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 carmenyan206 於 14-07-16 發

原帖由 flyhigh_sabrina 於 14-07-16 發表
你以前落咗嘅返咗黎
唔好嚇人啦 我都好內疚

flyhigh_sabrina  錫返~ 唔好諗返轉頭  發表於 14-7-16 11:15
pomanlife    發表於 14-7-16 10:46

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

flyhigh_sabrina 發表於 14-7-16 10:43
唔辛苦呀
自己小心呀

珊瑚宮

引用:Quote:carmenyan206 發表於 14-7-16 10:31

咁都賴野, 未到七月喎
拒話近七月節都唔好去

珊瑚宮

引用:Quote:flyhigh_sabrina 發表於 14-7-16 10:

如有落過有機會架
宜家係10年前既事 果時我食住藥都有 同埋果時我有食其他高危藥物 真係唔可以要

珊瑚宮

引用:Quote:flyhigh_sabrina 發表於 14-7-16 10:

原帖由 momomoie 於 14-07-16 發表
呀仔發高燒
搞左成個wk
宜家無事了嗎?

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由 momomoie 於 14-07-16 發表呀

原帖由 flyhigh_sabrina 於 14-07-16 發表
玫瑰疹好快好,不過發7日燒真係驚d
唔使怕 我個仔燒親都1個星期

彩鑽殿

carmenyan206 發表於 14-7-16 10:43
唔好嚇人啦 我都好內疚
雖然係傷心事, 但最好做d野招渡返佢地

珊瑚宮

引用:Quote:carmenyan206 發表於 14-7-16 10:30

原帖由 wing514 於 14-07-16 發表
可能係好奇所以跟左你地返屋企
希望佢都快D 揾頭好人家啦
係呀 我自己做阿媽都希望拒快d揾到好人家

彩鑽殿

carmenyan206 發表於 14-7-16 10:45
宜家係10年前既事 果時我食住藥都有 同埋果時我有食其他高危藥物 真係唔可以要

...
你都唔想既

搵個cfu招渡佢, 比返個名同神位比佢, 以後可以安心

因為呢d會妒忌在世既兄弟姐妹架

珊瑚宮

引用:我仔之前都試過,仲要在新年時,食完奶之後

原帖由 chunheilo 於 14-07-16 發表
我仔之前都試過,仲要在新年時,食完奶之後即嘔,連飲水都嘔,食唔到嘢,又成日訓,冇精神,睇咗醫生都唔得 ...
我覺得個個小朋友都會經歷 所以我比較想尋求一個科學d既解釋

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章

我個女都試過咁,佢去過九龍某一個大型商場之後,就唔肯返房,一定要睡客廳,仲用手指住睡房某個位置。 持續兩周夜晚要睡客廳。之後我媽又帶佢去多次同一商場,同樣事又發生。。。佢去其他商場都冇事。

珊瑚宮

引用:Quote:carmenyan206 發表於 14-7-16 10:45

你都唔想既

搵個cfu招渡佢, 比返個名同神位比佢, 以後可以安心
係呀?咁恐怖 我去問下幫我睇開個師母先

彩鑽殿

carmenyan206 發表於 14-7-16 10:44
拒話近七月節都唔好去
係架

彩鑽殿

carmenyan206 發表於 14-7-16 10:49
係呀?咁恐怖 我去問下幫我睇開個師母先
希望搞完之後, 佢早登極樂, 早日搵到住好人家轉世

snownik    發表於 14-7-16 11:05

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:wing514 發表於 14-7-16 09:56 可唔

其實係產後房, 我生左b, c6屎忽痕話要帶埋佢去睇, 點知去到姑娘話太細唔比佢入去睇b, 叫佢係出面等, 之後我 ...

珊瑚宮

引用:Quote:carmenyan206 發表於 14-7-16 10:49

希望搞完之後, 佢早登極樂, 早日搵到住好人家轉世
突然好唔開心 果時我地真係太細唔識處理 如果係我小朋友我真係唔想拒游來游去

首頁
34567...14

尾頁

跳至