夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

同C6已到相對無言之地, 雖則係咁, 都唔好揾個囡黎出氣呀! 個囡三歲都未夠咋!
尋晚食飯前我沖涼, 聽到阿囡係咁喊, 出到廳, C6係咁大聲以及猙獰的臉鬧個囡, 話唔比飯佢食, 又收埋佢D碗同張櫈, 原因只係因為阿囡扭計唔洗手先食飯!
算, 係阿囡唔啱, 唔洗手, 但都唔駛鬧到咁啫? 仲要, 鬧完唔食飯坐係sofa, 咁我阿囡就好乖咁派筷子, 已經冇喊, 仲好開心咁話: 爸爸, 你筷子呀...... C6竟然仲發老脾話: 唔食呀..... 阿囡又喊過, 一路喊一路話: 爸爸嬲我呀...... 我攬實阿囡, 我都喊埋一份
跟住我阿媽再叫佢: 過黎食飯啦, 好不知所謂地, 佢依然都係發脾四: 你哋食啦.....
最後我阿媽再叫多次, 先死埋黎, 黑哂面咁食......
食完飯, 佢睇電話, 唔知睇whatsapp 定咩, 係度陰陰笑, 有電話入, 佢好開心好有禮咁接聽, 阿囡走過去攬住爸爸話: 媽媽, 爸爸開心笑呀, 笑呀....
我聽到阿囡咁講, 我個心好痛, 爸爸笑唔係因為你呀儍囡......
JM們, 如果你哋係我, 你哋會點?

男爵府

回覆:邊有衰到咁架, 真係忍無可忍

我覺得你老公幾扮野幾衰,個女唔係鬧就等如教

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

唉,登你女女慘,佢根本係姐個女發難

子爵府

畀面勳章

我覺得你老公唔錫個女女

男爵府

回覆 karz 的帖子

最慘係唔知得罪佢D咩係度發難....

男爵府

回覆 jeremylui83 的帖子

佢最錫就只有自己 ...同埋佢D朋友... 又或者佢個小三

大宅

引用:同C6已到相對無言之地, 雖則係咁, 都唔好揾

原帖由 littlecake 於 14-07-23 發表
同C6已到相對無言之地, 雖則係咁, 都唔好揾個囡黎出氣呀! 個囡三歲都未夠咋!
尋晚食飯前我沖涼, 聽到阿囡係 ...
你c6都幾自私……

複式洋房

回覆:littlecake 的帖子

男人就係咁,對外人總好過對自己人

amber-darling  Disagree  發表於 14-7-26 16:19

男爵府

回覆 CorrineNg 的帖子

佢仲要衰到句句對住個囡都係: 你條友咁衰0既 ... 冇用架啦你....衰到冇人有....邊有人好似你咁衰....

但其實我覺得我囡算乖, 扭計都係扭一陣, 好快冇事, 我覺得阿囡好慘, 但阿囡被佢鬧完, 又會主動去tump番爸爸, 攬番爸爸, 我睇見咁我個心真係好痛.....

tingloveyin915  囡囡好乖,睇到   發表於 14-7-25 08:45
UniqueS  你個女都算乖啦, 有eq, 你要多d安慰佢呀  發表於 14-7-23 16:39

侯爵府

可唔可以暫時分開下?

囡囡好可憐

littlecake  我直情係想同佢離婚, 但唔知阿囡冇咗爸爸係屋企會點?  發表於 14-7-23 14:20

男爵府

引用:回覆+jeremylui83+的帖子佢最錫就只有自己+

回覆 jeremylui83 的帖子

佢最錫就只有自己 ...同埋佢D朋友... 又或者佢個小三
佢有小三?

大宅

不知所謂既男人 ~ 你應該同你媽講 , 佢唔食就唔好食 , 無人迫佢食 ~

如果佢係我 C6 我會叫佢走 , 佢唔錫個女唔緊要 , 唔想比佢影響到個小朋友成長 , 開口埋口都話個女衰 ~

男爵府

cablecabletv 發表於 14-7-23 14:02
佢有小三?
我冇証據, 但佢聽電話同睇電話睇到陰陰笑, 電話長期跟身密碼鎖住唔比掂, 仲要咁樣對個囡......仲有成年有多都冇"掂"過我, 咁比你你會唔懷疑佢有小三?
仲有, 尋晚件事之後, 佢就同工人講佢聽晚唔返黎食飯.....

男爵府

回覆 candy-chiu 的帖子

我同你一樣唸法, 但層樓聯名, 我又唔想賣唔想搬, 我都唸緊用咩方法趕佢走, 有冇咩提議?

禁止訪問

男爵府

BK Milk勳章

幫我叫佢收皮啦!你讓得一次,下次使唔使餵佢呢?你呀媽見到應該係最唔開心果個!

littlecake  係, 因為我揀錯老公, 要令到我媽媽同囡囡受苦同委屈, 我好內疚同心痛....  發表於 14-7-23 14:42
Charmmy is DADA, MAMA's Darling.
Charmmy is 18 months aged.
Charmmy Likes To Play With DADA & MAMA.
Charmmy Has 2 Bowls Of Rice Everyday.
Charmmy Likes To Eat Bananas And Bread.
Charmmy, DADA, MAMA Love You All The Time.
Charmmy Starts To Said "MA" November 27.
Charmmy Starts To Stand On The Bed In December.
Charmmy Travels To Singarpore In March 2010.
Charmmy Walks By Herself In April 2010.

翡翠宮

咁樣仲可以忍,以後都唔知會唔會出手打個女添啊

公爵府

比我會好心痛,你要錫番囡囡啊

littlecake  有呀, 我即刻攬實佢, 但我都忍唔住同佢一齊喊, 我話唔緊要有媽媽,有婆婆錫  發表於 14-7-23 14:44

男爵府

引用:同C6已到相對無言之地, 雖則係咁, 都唔好揾

尋晚食飯前我沖涼, 聽到阿囡係 ...
你老公幾大? 做人老豆發個女晦氣..

littlecake  已經39  發表於 14-7-23 14:59

大宅

引用:回覆+candy-chiu+的帖子我同你一樣唸法,+但

回覆 candy-chiu 的帖子

我同你一樣唸法, 但層樓聯名, 我又唔想賣唔想搬, 我都唸緊用咩方法趕佢走, 有冇咩 ...
通常咁自私嘅人一定唔會走,相反可能會諗計迫你兩母女走!

首頁

尾頁

跳至