懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

很傷心很難過。不停在想自己是否做錯了什麼所以令bb離開了。
希望大家要珍惜你們的宝貝,宝貝得來不易。

男爵府

引用:很傷心很難過。不停在想自己是否做錯了什麼

原帖由 四隻貓 於 14-07-23 發表
很傷心很難過。不停在想自己是否做錯了什麼所以令bb離開了。
希望大家要珍惜你們的宝貝,宝貝得來不易。
jm 千期唔好怪自已, 我第一個bb 五個月胎盤感染要引產 bb 走前仲識踢我 好明白呢種痛, 但唔好自責, 可能bb 身體有問題先會咁, 你已經盡左力, 加油, 好好坐月。

複式洋房

回覆:12週bb沒有了心跳

唔好怪自己。除了養好身子,仲要鼓勵自己快d由痛苦中走出來。其實好多人小產。我舊年四月bb十一周冇心跳。痛苦到覺得自己就來有情緒病。小產後休息兩星期,之後過左差唔多兩個月走出陰霾。之後好快再有,宜家bb出左世就快兩個月啦!
我明白好難過好傷心!但你總要走過去!要堅強~

大宅

引用:Quote:原帖由+四隻貓+於+14-07-23+發表很傷

原帖由 Emanuelb 於 14-07-23 發表
jm 千期唔好怪自已, 我第一個bb 五個月胎盤感染要引產 bb 走前仲識踢我 好明白呢種痛, 但 ...
多謝你們的安慰,我也許需要一些時間去接受。

大宅

唔好難過更唔好怪罪自己,放鬆自己,只係緣份未到,再等等。唔好收埋自己,同你老公及屋企人朋友傾訴,咪轉牛角尖,人生仲有漫長路要走,加油!

大宅

引用:唔好怪自己。除了養好身子,仲要鼓勵自己快

原帖由 kelpatyan 於 14-07-23 發表
唔好怪自己。除了養好身子,仲要鼓勵自己快d由痛苦中走出來。其實好多人小產。我舊年四月bb十一周冇心跳。 ...
睡不著,剛剛又不爭氣地哭了。我都明白要接受現實,也知道哭也沒用,但那眼淚就是忍不住掉下來。
不停想起在醫生那兒看見的超聲波影象,明明那天期待著看他是男仔還是女仔,但最後卻只看到他不動了。
我也不敢跟家人說,怕他們擔心。只可以上來說,希望講完自己可以好d.

公爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 kelpatyan 於 14-07-23 發表

原帖由 四隻貓 於 14-07-24 發表
睡不著,剛剛又不爭氣地哭了。我都明白要接受現實,也知道哭也沒用,但那眼淚就是忍不住掉下來。
不停想起 ...
慢慢放下,呢件事你都唔想,想喊就喊一陣唔好屈係心入面,養好身體再黎過

大宅

BB防敏心得分享勳章

去年我bb都約十二周時無咗心跳,休息了三星期,當時情緒好差,用了四個月調整心情,再過多两個就有了,現在bb6週大明白當中係好傷心,但唔好怪自己,比身機調理心身,小b會好快番來,加油

首頁

尾頁

跳至