自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

打電話去話要求終止服務, hotline 條友講一大輪野sale我其他野,我話你宜家幫我做終止服務,佢話電話做唔到,叫我自己上網頁cut,總之態度好惡劣!
我已經上網頁填左send左,要幾個工作天。又唔知係咪一定得?因為有網友話網頁只係cut到電視,唔係寬頻! ……我屋企有扇電視+寬頻 ,合約下月到期。求最快終止服務方法!

大宅

回覆:求 Cut有扇電視 最快方法

我同佢講我移民, 無sell, 之後比cut form 我,fax 返去, 打比佢confirm 佢收到, 之後就收到信話係邊度交返解碼器就ok la.

大宅

不過係幾年前la, 而家唔知咁得唔得~

男爵府

樓主,我當年cut tvb收費台成個月先cut到牙!打去叫佢cut,又話要填表,填完後fax同寄俾佢都有試過,等左兩星期冇聲冇氣,跟住我再打去cut,個主任係咁叫我唔好cut話佢唔夠數當幫下佢,仲話都係幾百蚊姐,我即刻火起叫佢cut,如果唔係我就sd email去消費者委員會投訴,跟手先死死地氣換左個更高級嘅女人黎同我傾,個女人話可以即時幫我cut,我反問佢:你地唔係話電話冇得cut咩?佢即刻話:唔緊要我可以幫你做。
哩個世界真係人善被人欺,有時要靠惡架

男爵府

引用:我同佢講我移民, 無sell, 之後比cut form

原帖由 queena0077 於 14-07-29 發表
我同佢講我移民, 無sell, 之後比cut form 我,fax 返去, 打比佢confirm 佢收到, 之後就收到信話係邊度交 ...
郵寄張cut form 比你?前前後後交還埋部機幾耐時間? 我下月到期啦,又唔知會收我幾多月費

大宅

回覆:bb0930 的帖子

Cut form,我唔記得係上網定係fax 比我,但一定唔係郵寄~

bb0930  Ic  發表於 14-7-29 20:41

大宅

之前有jm形容得好,有扇如諜先

bb0930  易請難xxxx   發表於 14-7-29 20:41

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我幫我媽 cut 好成功又有禮貌喎, 仲有 confirmation letter 俾我添.

侯爵府

引用:Quote:原帖由+queena0077+於+14-07-29+發表

原帖由 bb0930 於 14-07-29 發表
郵寄張cut form 比你?前前後後交還埋部機幾耐時間? 我下月到期啦,又唔知會收我幾多月費

...
我都係打電話上去話cut佢要我填form 然後fax比佢,我話我無fax機,幾日後就收到有線封信confirm我終止服務,我拎住封信去有線門市還機就搞掂

男爵府

引用:樓主,我當年cut tvb收費台成個月先cut到牙

原帖由 小雞脾媽媽 於 14-07-29 發表
樓主,我當年cut tvb收費台成個月先cut到牙!打去叫佢cut,又話要填表,填完後fax同寄俾佢都有試過,等左兩 ...
我都覺我今日比人蝦hotline 個係男人,可能聽我女仔聲,擺明耍我

男爵府

引用:Quote:原帖由 bb0930 於 14-07-29 發表郵寄

原帖由 bk2013 於 14-07-29 發表
我都係打電話上去話cut佢要我填form 然後fax比佢,我話我無fax機,幾日後就收到有線封信confirm我終止服務, ...
咁順灘冇sale你其他?

禁止訪問

男爵府

引用:我幫我媽 cut 好成功又有禮貌喎, 仲有 conf

原帖由 poohbb_hk 於 14-07-29 發表
我幫我媽 cut 好成功又有禮貌喎, 仲有 confirmation letter 俾我添.
幾時既事?打電話搞掂?

子爵府

去門市同staff講,即時比form,跟住填form send email , 等有線覆就ok

男爵府

熱血勳章

我cut左兩個,第一個打電話去cut ,佢會寄email比表你,再寄返比去,另一個係上網自己dl表再寄,兩個方法都係等佢回返封信比你,就可以去交機

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 poohbb_hk 於 14-07-29 發表

幾時既事?打電話搞掂?
5月,已pm了你

大宅

翁靜晶都話cut吾到呀?我當年cut都要搞好耐先cut到呀!記住要confirm佢地收到cut form,邊個聽電話話收到,要記低時間拎埋員工編號先安全。

侯爵府

引用:Quote:原帖由+bk2013+於+14-07-29+發表我都

咁順灘冇sale你其他?

男爵府

我個幾月前cut左,打hotline,好順利呀!
CS:「有問點解cut,不如俾個優惠,好抵!」
我話:「上網,我都無用好耐,轉左另一間公司啦!」
「電視,依家邊個唔係上網睇架!」
最後,成功核對資料,好快收到email張form。填左,拎埋去門市。

男爵府

引用:我個幾月前cut左,打hotline,好順利呀!CS

原帖由 sylvanian 於 14-07-29 發表
我個幾月前cut左,打hotline,好順利呀!
CS:「有問點解cut,不如俾個優惠,好抵!」
我話:「上網,我都無 ...
咁你好彩我聽日再打 叫老公

首頁

尾頁

跳至