跳至

首頁

尾頁

大宅

請問你地既bb訓攪既睡姿係點既呢..會唔會好似"頭惡惡"咁呢....同埋有冇比枕頭
我自己就冇比Jason枕頭既.....會唔會就係咁所以佢訓到"頭惡惡"呢... 又會唔會佢係食人奶既所以習慣食奶既姿勢訓攪呢.. 請各位指點
1st Anniversary

大宅

柔柔就瞓到郁黎郁去, 次次唔同姿態喎! 我都冇俾枕頭柔柔瞓, 佢都係食人奶, 不過佢通常係瞓係度食, 唔知係咪咁所以同jason唔同!

原文章由 mimiworkshop 於 07-12-18 11:42 發表
請問你地既bb訓攪既睡姿係點既呢..會唔會好似"頭惡惡"咁呢....同埋有冇比枕頭
我自己就冇比Jason枕頭既.....會唔會就係咁所以佢訓到"頭惡惡"呢... 又會唔會佢係食人奶既所以習慣食奶既姿勢訓攪呢.. 請各位 ...

男爵府

原文章由 柔柔mami 於 07-12-18 12:14 發表
柔柔就瞓到郁黎郁去, 次次唔同姿態喎! 我都冇俾枕頭柔柔瞓, 佢都係食人奶, 不過佢通常係瞓係度食, 唔知係咪咁所以同jason唔同!

Adrian 好多時都瞓到"7"字咁, 有時又會打平瞓 咩姿勢都有
我有俾枕頭佢

別墅

日熙 都係瞓到 咩姿勢都有, 有時仲返轉身,提起個pat pat瞓

我有俾枕頭佢, 不過, 本身用緊bb枕, 宜家都想買個好d, 你地有無介紹

大宅

"頭惡惡", 係咪即係個個頭向左上? 我有俾枕頭翹翹瞓, 但係瞓瞓下個枕頭都唔知瞓左去邊, 有時個頭都會向上, 即刻打側瞓, 但係個頭係昂左向上咁囉.

原文章由 CheungB 於 07-12-18 13:27 發表
日熙 都係瞓到 咩姿勢都有, 有時仲返轉身,提起個pat pat瞓

我有俾枕頭佢, 不過, 本身用緊bb枕, 宜家都想買個好d, 你地有無介紹

首頁

尾頁

跳至