跳至

首頁

尾頁

別墅

各位J M,我有左5weeks啦,係威記12weeks照唐氏,想係8weeks去私家check bb心跳,唔該哂各位

大宅

回覆:大埔邊間診所照超聲波好?

蔡玉

別墅

回覆:jojoso928 的帖子

Thanks, 上網查下先

複式洋房

我兩胎都係蔡玉,但我唔贊成睇蔡玉,除非真係一定要大埔睇。我真係超懶先睇蔡玉,佢部機我覺得好舊,我啲朋友出去旺角尖咀睇,價錢差唔多,但佢地知多好多資料,好似胎水足唔足呀~我每次都係得三張超聲波相,得頭圍,腳長,同肚圍,其他咩都唔知名~~盛惠780,唔怕遠,我覺得去尖咀睇會好好多,部機都靚啲新啲喇

大宅

渣打銀行隔離好似有一間,唔知幾錢?

別墅

引用:我兩胎都係蔡玉,但我唔贊成睇蔡玉,除非真

原帖由 ikas 於 14-08-05 發表
我兩胎都係蔡玉,但我唔贊成睇蔡玉,除非真係一定要大埔睇。我真係超懶先睇蔡玉,佢部機我覺得好舊,我啲朋 ...
謝謝你既資料,咁我唔去搵佢啦,旺角有無介紹?

別墅

引用:渣打銀行隔離好似有一間,唔知幾錢?

原帖由 快閃哈哈 於 14-08-06 發表
渣打銀行隔離好似有一間,唔知幾錢?
我諗我會去旺角睇啦,thankss

複式洋房

引用:我兩胎都係蔡玉,但我唔贊成睇蔡玉,除非真

原帖由 ikas 於 14-08-05 發表
我兩胎都係蔡玉,但我唔贊成睇蔡玉,除非真係一定要大埔睇。我真係超懶先睇蔡玉,佢部機我覺得好舊,我啲朋 ...
我都係貪近睇蔡玉,$900無葉酸維他命,部機無心跳看。
不過蔡醫生人幾好,健談,好多野提點下。

複式洋房

照b超間房幾乾淨舒服

男爵府

蔡玉好啲!
八號花園下面 同廖x珊女西醫麻麻

珍珠宮

蔡玉好流,如果你唔想去遠啲先揀佢啦,部機唔靚比較濛,醫生開頭話我bb頭細易生,但我心諗在仁安照話頭大喎,之後佢講一大論野,咁我再問多次真係頭細? 醫生話再度多次先,度完話係呀......細呀…...呀唔係....等等先.....係大呀! 可能頭先未度準,我心諗你度個頭都搞唔掂 當初諗住唔駛下下去大圍產檢,近近地搵大埔蔡玉啦,佢算大埔比較好,點知咁流,又唔係收得平,又唔係專業婦產科,同仁安啲醫生冇得比,仲要收呢個價錢,我建議你去沙田翹康睇。

別墅

我去過尖咀私家, 政府, 浸會醫院, 蔡玉度照, 一比較下, 蔡玉部機最吾掂, 好蒙。 唔清楚。

複式洋房

蔡玉部機真係矇,佢話係照我先比較蒙,原來其他人都矇,oh.....

別墅

引用:蔡玉好流,如果你唔想去遠啲先揀佢啦,部機

原帖由 小紅梅 於 14-08-21 發表
蔡玉好流,如果你唔想去遠啲先揀佢啦,部機唔靚比較濛,醫生開頭話我bb頭細易生,但我心諗在仁安照話頭大喎 ...
翹康產檢邊個醫生好呀?我都想去睇吓

首頁

尾頁

跳至