自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想問吓有去BB展嘅各位, 場內環保尿布賣幾錢呢? 例如Charlie Banana, Green Beginnings, Gro-via之類

大宅

睛靈勳章

回覆:ewartuen 的帖子

Green beginning 好似有coupon就$68一條褲包兩條片芯,Charlie banana好似買6送一

複式洋房

回覆 taibear 的帖子

唔知CB會場價本身有無平呢

大宅

睛靈勳章

回覆:ewartuen 的帖子

$145-198不等

大宅

畀面勳章

回覆:環保尿布 BB展價

我上胎用CB, 不過CB尿布or 好多其他牌子都既吸尿布心都係sit入尿布殼兩層中間,呢個design再加布心同隔尿墊會好熱同焗,仲要次次換片殼。我覺得比較差!
我今次行BB展見到個green beginning冇咁焗同冇咁熱,仲可以唔駛次次換片殼,我覺得幾好,可惜佢唔係1size fit all and 用粘貼,有小小美中不足!
星期一買完,禽日即試用,好過之前用開既Charlie banana 好多!我由3:45用到7:30都冇漏尿(第一次洗既布芯都咁吸),超讚!

複式洋房

回覆 cakecafe 的帖子

我正正就係唔想要魔術貼

大宅

畀面勳章

引用:回覆 cakecafe 的帖子我正正就係唔想要魔術

原帖由 ewartuen 於 14-08-07 發表
回覆 cakecafe 的帖子

我正正就係唔想要魔術貼
咁就真係冇辨法了!

複式洋房

MommyPanel勳章

回覆:環保尿布 BB展價

我係bb展都買左兩sets green beginnings, 就係見佢片芯係唔需要攝入個殼,咁可以唔洗成日換殼。我今日第一次用環保尿布,覺得好好呀!依家後悔無買定啲芯。美中不足係佢唔係one size,不過其實我囝已一歲,買最大碼都ok。另外佢魔術貼設計唔知係咪好易洗多幾次就易甩,要用多排先知,不過我囝之前著h牌學習褲成日都自己撕開條片,著呢隻環保尿布又無撕開,暫時都貼得幾實。

大宅

MommyPanel勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章

除左BB展,仲有邊度地方有得賣GREEN BEGINNING呢個品牌呢? 有D興趣研究下...

首頁

尾頁

跳至