自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

jodylulu 發表於 14-8-5 12:45
企自己肥仔就得喇哩鬼得哩地d平民百姓
哩個係佢風格

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bkpokk 發表於 14-8-5 12:47
少飯....應該是環保團体推行的愛惜食物開始,只是食店越整越少,赚到盡。
邊個俾機會食店大條道理賺到盡?

子爵府

越來越唔抵食... 呢個份量, 女人食可能都OK, 但男人食應該唔夠飽啦...

大宅

焗豬飯變細,好似不是今時今既事,我同同事半年前已發現

我唔太信焗豬入面有碗半飯,了兩了就見底喇。我同事係細食之人,那次都話for佢僅僅夠,比男人實唔夠。

同埋我食開個間焗飯、蒸飯無得加飯嫁

珍珠宮

好媽媽勳章

以前塊豬扒厚切, 真係厚切的, 而家塊豬扒.. 薄'切切'...飯又少好多

珍珠宮

引用:今日中午去大家樂食lunch,C6+叫咗焗豬扒飯

原帖由 Babydevil666 於 14-08-05 發表
今日中午去大家樂食lunch,
C6 叫咗焗豬扒飯,一揭開,驚見得咁少飯,以前滿滿的,定C6今天食咗個錯版飯呢?
...
算啦 係咁上下啦 去茶記分分鐘仲貴

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆:大家樂焗豬扒飯變成咁!

成人兒童份量

象牙宮

老公品要外賣盒裝的,因為小好多。

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:焗豬飯變細,好似不是今時今既事,我同同事

原帖由 sumsumbear 於 14-08-05 發表
焗豬飯變細,好似不是今時今既事,我同同事半年前已發現

我唔太信焗豬入面有碗半飯,了兩了就見 ...
每次我都不出碗食,係有碗半播

男爵府

回覆 Babydevil666 的帖子

越黎越唔好食,有晚同老豆落去食,叫左1人1盒,點知2個人都食唔哂1盒,原因唔係我地細食,係好難食

水晶宮

35蚊冇飲品太貴了
我要瞓八個鐘

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章

侯爵府

hashtag影視迷勳章

買果陣叫多飯得唔得

老餅會員上科林只求開心!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

Babydevil666 發表於 14-8-5 12:19
因為C6 好大食,不夠他食!
我今日食,唔係咁
好FULL架

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

DoReMi媽媽 發表於 14-8-5 12:29
有冇多謝李卓人? 一早話咗最低工資一過, 哩個現象係必然的了, 個雪球只會一直滾落去, 唔會停, 李生自 ...

DoReMi媽媽    發表於 14-8-5 13:45

象牙宮

ANDREAMLEE 發表於 14-8-5 12:30
菠蘿都少埋
有幾多個?

我今日有5-6粒喎

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好細呀

大宅

大快x都係甘,都一段時間架啦!

男爵府

D水準好唔穏定,我早兩日係附近買,好好多,但再前一次,一D汁都冇。次次唔到,次次有驚喜
我係第一胎, 祝各媽咪開開心心 !

公爵府

依家乜都縮哂水,又貴!

首頁
12345...6

尾頁

跳至