自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

子爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 Poo得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆:你有無試過俾西洋菜街印度咖哩嚇親?

間嘢又貴又難食,中過招,重慶大慶正好多

大宅

引用:其實我覺得佢地幾慘,禁熱要企係街全日

原帖由 opuyo_kannus 於 14-08-07 發表
其實我覺得佢地幾慘,禁熱要企係街全日
佢係老細黎架
之前吾知邊段報導話佢日曬雨淋好勤力

瑪瑙宮

大廚勳章

引用:Quote:原帖由+opuyo_kannus+於+14-08-07+發

原帖由 miumiuchanel 於 14-08-07 發表
佢係老細黎架
之前吾知邊段報導話佢日曬雨淋好勤力
勤力我buy,但不是亂嚇人,你留下他專選些無留意的人一野嚇過去,仲係好刻意,他可能覺得有趣,但有日撞到個嚇暈,不死都好大獲,我自此後,逢經過附近都好緊張,專避開他來行,真是有陰影架。

喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

公爵府

大,怕左佢

別墅

男爵府

引用:仲有我帶住家姐果仔,果次又係一野唔留神,

原帖由 mayip 於 14-08-07 發表
仲有我帶住家姐果仔,果次又係一野唔留神,比佢嚇親,仲要我家姐仔天生心瘤病,得2歲人仔,果吓小朋友嚇到 ...
陰公囉,嚇親小朋友

男爵府

引用:Quote:原帖由 miumiuchanel 於 14-08-07 發

原帖由 seaheart88 於 14-08-07 發表
勤力我buy,但不是亂嚇人,你留下他專選些無留意的人一野嚇過去,仲係好刻意,他可能覺得有趣,但有日撞到 ...
搵日趁佢唔為意嚇返佢,可能咁佢先知被嚇者有幾驚

子爵府

畀面勳章

絕對有!!!

禁止訪問

大宅

我都有俾佢嚇過,我c6仲係格黎笑我

大宅

回覆:beanysc 的帖子

我比佢嚇過N多次...c6話我你知5知佢幾$身家佢由來香港做搬運工人做到老闆,若我冇記錯應該係有幾間餐廳

首頁

尾頁

跳至