自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

回覆 Ashley_ash 的帖子

係日本試身室可一對情侶試, 我覺得冇問題, 唔影響人咪得

伯爵府

佢正正經經我OK 既, 但如果一大班男人入黎陪一個女人( 我見過應該係朋友)..我就真係唔中意...靜靜地正常陪下女友太太我是OK 的...

wcpcelia  一大班男人  發表於 14-8-20 11:29

瑪瑙宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

只要唔係猥褻既我覺得OK

別墅

回覆:真係好憎男人入bra店!

男友會係店外面等 因為男朋友覺得好尷尬 費事佢係出面傻等 都係約女仔朋友一齊簡一齊試 因為試都要花d 時間既
但男友就會叫我幫佢簡 男士既好似無咁露骨 但我都會有d 尷尬架 梗係覺得其他男仔客人簡得唔盡興咁

伯爵府

老實, 我都介意

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

C6 唔中意跟我入去, 佢會行開一陣~
我見過男人同女人一起研究 ~
我自己買BRA 都5 想見到有男人係度~

水晶宮

豬b老公 發表於 14-8-8 19:56
有無諗過其他女士會唔舒服?仲要兩條友係度講:我著呢件俾你睇好無呀?

頂!我唔想知囉!
我又唔覺有咩問題喎

伯爵府

畀面勳章

大宅

引用:有無諗過其他女士會唔舒服?仲要兩條友係度

原帖由 豬b老公 於 14-08-08 發表
有無諗過其他女士會唔舒服?仲要兩條友係度講:我著呢件俾你睇好無呀?

頂!我唔想知囉!
我有1次去試bra! 去到更衣室門口有個仔坐左係度,對住更衣室門口! 你知啲更衣室上下都通㗎啦! 雖然佢女朋友係入面試緊啫! 都有其他人要試㗎!真係好意思!我行入去試,仲要望下我@%#&~

珍珠宮

2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

其實... 我都會叫老公同我去..不過佢去到只會望地下、唔望其他人除非我問佢野佢先會望住我
又或者鋪入面有位坐. 佢會坐低打機、睇戲... 佢叫呢D做 "老公寄存處"
分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

子爵府

我介意, 吾鍾意, 但吾會覺得係自己有問題囉

好多sis, 都係試過有不快經歷先會咁介意, Bra係女人自己著既, 第一需要入去買既就一定係女人自己先啦, 果d幫女友/老婆揀, 又或者送禮比人既男性都係次者.

吾係話吾比男人入, 但扯到講咩樣呀! 身材呀! 報警呀! 吾好買bra! 完全係歪理, 無顧及別人感受既行為.

首頁

尾頁

跳至