烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

eliz_mum 發表於 14-10-7 10:48
我用緊呢款cuisinart蒸爐 超正 佢有個supersteam功能 我覺得應該係同水波爐個個過熱水蒸氣係一樣 因為佢可 ...
我都想知連運費大約幾$, thx

eliz_mum  $349澳洲紙  發表於 14-10-12 20:56

禁止訪問

畀面勳章

伯爵府

減齡達人勳章

回覆:cuisinart 蒸焗爐

官方話年尾至出年年頭香港會有得賣

https://www.facebook.com/CuisinartHongKong/posts/480567578732700?stream_ref=5

aprilabc  唔該公主  *^O^*  發表於 14-10-11 21:39

複式洋房

回覆 eliz_mum 的帖子

$349澳洲紙 可以睇返個匯率抵唔抵 未計運費

每天都要感恩 感謝主 讚美主

複式洋房

回覆 aprilabc 的帖子

aprilabc  唔該!  發表於 14-10-12 21:07

複式洋房

回覆 北京狗 的帖子

大宅

引用:我用緊呢款cuisinart蒸爐 超正 佢有個super

原帖由 eliz_mum 於 14-10-07 發表
我用緊呢款cuisinart蒸爐 超正 佢有個supersteam功能 我覺得應該係同水波爐個個過熱水蒸氣係一樣 因為佢可 ...
請問是否made in China? 你係邊到買多個烤架,令到變為2層? 可否post相睇下實物? 個爐size 是多少?

大宅

sysjojo 發表於 14-8-9 11:16
係網上見到, 好似幾好. 有冇jm用過
https://www.youtube.com/watch?v=oFzlUjqtdE8

因為呢 2個月係度左諗右諗買惠X浦, 東X, Pan.., Me..., Bos... 等蒸或蒸焗爐, 本來已立定心志買惠X浦, 係 BK 爬文都爬咗2-3個星期喇! 呢部及呢個帖剛剛爬文睇到, 好似好好咁, 又話舊年年尾今年年頭有得賣, 但好似到依家仍未有得買, 我好想睇吓呢部真身先至決定係咪買惠X浦, 因為呢部好似細好多咁, 如果function 及價錢合理, 我到時好大機會買呢部啦!!

我等吓先, 又唔係急住買, 可能好嘅野會遲啲先至出現呢! 我等你 Cuisinart!

Cuisinart CSO-300 https://www.cuisinart.com/products/toaster_ovens/cso-300.html

Dimensions: 18" x 15.5" x 10.75" 部機 size 一流------- "慳位呀"!!!

大宅

Oh No! 係fb Posts To Page 見到以下回覆:

Other Ial
June 14 at 1:42pm.請問 CSO-300 Steam Oven 有沒有打算在香港發售?

Cuisinart Hong Kong 你好,因技術問題,暫時未有推出時間表! June 14 at 3:39pm

呢個帖: 東芝/日立蒸焗水波爐 or 惠而浦m.a.x 蒸焗爐 http://www.baby-kingdom.com/foru ... 7462&extra=page%3D1, 有網友分享惠而浦m.a.x 蒸焗爐易壞. 唉! 要再睇定啲先

子爵府

小時了了 發表於 15-6-24 15:46
Oh No! 係fd Posts To Page 見到以下回覆:

Other Ial
噢~ 咁真係有D失望呀! 不過機身細好多呀! 我唔急, 我諗我都會再等等

伯爵府

畀面勳章

引用:我用緊呢款cuisinart蒸爐 超正 佢有個super

原帖由 eliz_mum 於 14-10-07 發表
How much?

日本の平安を祈ります

伯爵府

回覆 小時了了 的帖子

多謝報料

禁止訪問

引用:+本帖最後由+小時了了+於+15-6-24+16:36+編

伯爵府

畀面勳章

引用:官方話年尾至出年年頭香港會有得賣https://

原帖由 印第安公主 於 14-10-11 發表
官方話年尾至出年年頭香港會有得賣

https://www.facebook.com/CuisinartHongKong/posts/480567578732700?s ...
Really?

日本の平安を祈ります

伯爵府

減齡達人勳章

引用:Quote:原帖由+印第安公主+於+14-10-11+發表

原帖由 catmummum 於 15-06-29 發表
Really?
我前排再send email問,又話香港市場未有期

伯爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 catmummum 於 15-06-29 發表R

原帖由 印第安公主 於 15-06-29 發表
我前排再send email問,又話香港市場未有期
Oh....

日本の平安を祈ります

大宅

回覆:印第安公主 的帖子

我想系Amazon訂一個,但唔知用轉插會唔會危險

男爵府

引用:我想系Amazon訂一個,但唔知用轉插會唔會危

原帖由 Minicakester 於 15-09-09 發表
我想系Amazon訂一個,但唔知用轉插會唔會危險
Good idea

男爵府

小時了了 發表於 15-6-24 15:11
因為呢 2個月係度左諗右諗買惠X浦, 東X, Pan.., Me..., Bos... 等蒸或蒸焗爐, 本來已立定心志買惠X浦, 係 ...
請問焗到幾多LITRE既野呀?

首頁

尾頁

跳至