跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章

可以分享下嗎?

大宅

回覆:MC(TIGER) 的帖子

我都諗緊參唔參加好

男爵府

回覆:參加左“元朗大會堂“合唱團

民協合唱團,元朗合唱團那個好一點?

大宅

我都想知...up up up

男爵府

畀面勳章

回覆:MC(TIGER) 的帖子

亞女以前參加過,玩左一年,但佢話悶,所以唔再唱

侯爵府

畀面勳章

幾多歲可參加?

如果明亮的光線使你雙眼再也看不見
我的愛能把你帶回家

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章

引用:幾多歲可參加?

原帖由 misslo 於 14-08-12 發表
幾多歲可參加?
K1

侯爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+misslo+於+14-08-12+發表幾多

原帖由 MC(TIGER) 於 14-08-12 發表
K1
點先可以報名?

我的愛能把你帶回家

侯爵府

引用:Quote:原帖由 MC(TIGER) 於 14-08-12 發表K

原帖由 misslo 於 14-08-12 發表
點先可以報名?
你上元朗大會堂個網頁,搵合唱團,有表格dl!

侯爵府

http://ylth.org/ccr/ccr.htm

侯爵府

拉到最……最……最低就有條link

侯爵府

畀面勳章

Thanks!
唔知仲有無位,聽日打去問下先!

我的愛能把你帶回家

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

文協唱左3年,認真,要守規矩

不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

侯爵府

引用:文協唱左3年,認真,要守規矩

原帖由 sherryyeung 於 14-09-01 發表
文協唱左3年,認真,要守規矩
唔知我報呢個係咪文協呢

男爵府

引用:Quote:原帖由+sherryyeung+於+14-09-01+發

原帖由 MC(TIGER) 於 14-09-01 發表
唔知我報呢個係咪文協呢
不是

珍珠宮

我女報左3個合唱團, 優秀, 文協, 元朗大會堂(我簡稱佢做元兒)
優秀同文協都上左差不多一年(我女未夠3歲時報名, 試音PASS, 所以比較早開始)
元兒就今年2,3月時開始(大約, 正確時間忘了)

個人覺得, 睇你想要D咩~
優秀係我自己參加的合唱團的指揮搞的, 指揮功力是很高, 我每次上台時明明很緊張, 但佢支指揮棒一開始, 就會令人好投入, 好似上身一樣, 不過教小朋友......就真係, 哈哈~ 唯一好處係每班人少, 每年2次的表演有機會SOLO~ 練膽識~

文協暫時睇係教得最好, 尤其是睇下佢高年級D既表演, 直頭係美聲, 拍得住外國的合唱團, 不過要求較為嚴格~ 如真係想仔女將來練得一手好歌聲, 參加佢冇錯~

元兒教得都唔錯, 教得都幾快, 須要家長平時幫忙練一下(有某D老師可以比家長錄影), 每次練習完結前都會比家長入去聽小朋友唱返果堂的歌, 可以知道小朋友學緊咩, 進度去到邊, 同埋元兒上課時間選擇很多, 若升小或轉全日等等都可以有其他班可上~

我自己的個人排位係 文協>元兒>優秀

ctyying    發表於 14-9-2 14:59
MC(TIGER)  謝謝分享  發表於 14-9-1 15:46
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+MC(TIGER)+於+14-09-01+發表

原帖由 hoho1119 於 14-09-01 發表
不是
文協兒童合唱團,逢六在校友會上堂

少年組d大哥哥大姐姐超勁,可以出國比賽表演!

不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

水晶宮

熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章

引用:Quote:原帖由 hoho1119 於 14-09-01 發表不

原帖由 sherryyeung 於 14-09-01 發表
文協兒童合唱團,逢六在校友會上堂

少年組d大哥哥大姐姐超勁,可以出國比賽表演!
哪裡報名?

珍珠宮

ctyying 發表於 14-9-2 15:00
哪裡報名?
文協好似可以上網DL佢地既FORM, 填好後寄或FAX返去~ 到試音果日交返張正式既FORM就OK~

ctyying  Thx  發表於 14-9-2 17:06
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

侯爵府

引用:Quote:ctyying 發表於 14-9-2 15:00 哪裡報

原帖由 小寶貝兒 於 14-09-02 發表
文協好似可以上網DL佢地既FORM, 填好後寄或FAX返去~ 到試音果日交返張正式既FORM就OK~ ...
可有網址?

首頁

尾頁

跳至