美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我之前係美容院見到lee個牌子既treatment,不過就好貴。因為當時唔係好了解,就冇開 course。之後去左日本,就真係見到住既三間酒店全部都係用pola既產品。同埋真係好好用。我就返來搵。但好似11年仲未開專櫃。我就係網上搵。anyway。
重點係share我就真係鍾意唔知講去邊

最大隻白色果個係pola最出名ba系列既夏日版來既。冇梗厚。因我係油性皮膚,真係頂唔順d好厚重好滋潤既產品,lee個就真系我福星~都有ba抗糖化抗氧化既功效,又可以美白保濕。正!不過價錢都唔平,係專櫃就$18XX,我係網上搵就好多唔同價錢。我通常都唔會經常轉。買開一間就keep住幫襯。好驚有問題。雖然要成千蚊,但我覺得地抵。美容院都係用lee隻做facial,而且lee隻120ml,可以用最少3個月。一次1崩就足夠。皮膚firm左,同埋真系白左。我皮膚有d鬆弛同埋毛孔好粗,lee個就不單單提升,都可以收細毛孔。

別墅

回覆:用完pola 呢三隻產品,簡單share比大家~

請問邊度有尊櫃呀?

複式洋房

引用:請問邊度有尊櫃呀? +

原帖由 Kanas114 於 14-08-12 發表
請問邊度有尊櫃呀?
我係金鐘harvey見過,好細間。不過冇買過,覺得貴,淨係去摞sample

大宅

回覆:susuia 的帖子

你係邊間facial 鋪買架?可否pm 我,thx

複式洋房

引用:你係邊間facial+鋪買架?可否pm+我,thx

原帖由 mandysalleh 於 14-08-12 發表
你係邊間facial 鋪買架?可否pm 我,thx
我搵下先,陣間pm你

男爵府

susuia 發表於 14-8-12 16:36
我搵下先,陣間pm你
可以比埋我嗎? 有興趣試POLA FACIAL . 之前見過一間美容院有 POLA FACIAL , 但地點唔就腳。

子爵府

我都想知喺邊,咁呢3支幾錢?

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

susuia 發表於 14-8-12 01:23
我之前係美容院見到lee個牌子既treatment,不過就好貴。因為當時唔係好了解,就冇開 course。之後去左日本 ...
想問紅字ba唔係全個樽都紅色包裝嗎?你依支白樽紅字ba有咩分別?

複式洋房

引用:Quote:susuia+發表於+14-8-12+16:36+我搵下

原帖由 :)123 於 14-08-12 發表
可以比埋我嗎? 有興趣試POLA FACIAL . 之前見過一間美容院有 POLA FACIAL , 但地點唔就腳。
...
仲未搵到遲d話你知呀

複式洋房

引用:Quote:susuia+發表於+14-8-12+01:23+我之前

原帖由 Pollyowen 於 14-08-12 發表
想問紅字ba唔係全個樽都紅色包裝嗎?你依支白樽紅字ba有咩分別?
紅色果個比較滋潤。我油性皮膚,唔鍾意紅色果款。lee個同ba系列一樣,白色都比較清爽。

大宅

可否pm埋我美容院資料,我皮膚都係油性,thanks

別墅

回覆:susuia 的帖子

Could you PM me about facial information? Thx a lot!

複式洋房

可能我表達唔清楚。我意思係可以用做facial,我淨係買返屋企自己用,因係美容院都得leeD產品做facial

大宅

引用:可能我表達唔清楚。我意思係可以用做facial

原帖由 susuia 於 14-08-12 發表
除左專櫃,邊度美容院有得賣?邊度平d?

首頁

尾頁

跳至