跳至

首頁

尾頁

大宅

幫襯咁多年,見d姐姐有時粗聲粗氣都算,今日同囡囡去買格仔餅,三寶同兩溝,比左$囡囡去排另一條隊買格仔餅,睇住個姐姐收左我囡手上張十蚊紙,當時既我排另一條隊等買三寶同兩溝,點知到收$時佢話35蚊,我話吓!唔係25咩,點知佢話無收過我囡既格仔餅$,我話明明收左喎,佢死都話無,我問我個囡有無比到$,佢話有,佢身上咩袋都袋,仲著拖鞋,一眼睇晒肯定無收埋,但係我比多10個姐姐後,我囡話佢肯定比左,出到門口覺得好似比人搶$咁,就冧住番轉頭再裝過地下有無跌左,好彩我後面個小姐話見到我囡比左$,再同佢理論,連個位小姐都幫我番同佢講睇住佢收左$,但係佢死都要撐,我話睇閉路電視,佢又唔肯,我話過以後都唔幫襯佢,離晒譜。我囡囡一路行一路講話個阿姨比左$佢仲罵人,佢話要個姨姨同佢講對唔住,因為佢話佢有比到$,番到去我將整件事c6講,佢話應該報警,要佢番睇閉路電視,無做錯野,攪到我好似為十蚊八蚊同佢嘈咁,不吐不快。呻完

大宅

回覆:lovepetpet 的帖子

唔好再嬲,以後唔再幫襯佢!

子爵府

回覆:幫襯咁多年名x小食,今日真係好受氣

應該要報警

大宅

報警無得到佢話唔睇閉路電視

大宅

回覆:lovepetpet 的帖子

老公都話報,不過個刻得我同小朋友,冧唔到咁多,只知道話比小朋友知佢錯。事後我個囡周圍同人講佢比左$都要比人罵,好淒涼咁,佢仲好細。
幫襯左咁多年都唔係咁呃佢十蚊八蚊啦,個刻仲以為自己老人痴呆,好彩有人睇到,唔係真係谷住度氣。我呻左出黎舒服好多,多謝各位肯花時間睇完。

別墅

引用:老公都話報,不過個刻得我同小朋友,冧唔到

原帖由 lovepetpet 於 14-08-13 發表
老公都話報,不過個刻得我同小朋友,冧唔到咁多,只知道話比小朋友知佢錯。事後我個囡周圍同人講佢比左$都 ...
其實小朋友比咗,如果唔趕我都會報警幫佢攞個公道,雖然10蚊8蚊,但細路仔唔應該比人屈

公爵府

最關心BB問題熱投勳章 陪月勳章 畀面勳章

回覆:幫襯咁多年名x小食,今日真係好受氣

上水定粉嶺嗰間呀?

男爵府

2018父親節勳章 BB防敏心得分享勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章

我估係粉嶺? 成日要排隊...好多人...都幾混亂, 以前我都試過去九龍區發生過類似事件, 仲要係收左我成舊水...後來要BY END of the day先有得取回...

大宅

回覆:wingwingc1234 的帖子

係粉嶺

公爵府

最關心BB問題熱投勳章 陪月勳章 畀面勳章

引用:係粉嶺

原帖由 lovepetpet 於 14-08-29 發表
係粉嶺
上水嗰間態度都晤多好

首頁

尾頁

跳至