美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問下有冇人用過ISA KNOX人胎素童顏極緻煥膚精華油?本身我係好怕LAP, 想問會唔會好油架?

同埋想請教各GMARKET高手,
我係好HIT的SAMPLE店搵唔到ISA KNOX SAMPLE,
想問下GMARKET有冇架?
THANKS!!!

公爵府

回覆:ISA KNOX人胎素童顏極緻煥膚精華油

gmarket 有 呢隻精華油 sample, 我買過,我覺得比起 Paul & Joe、Albion 油咗啲

大宅

回覆:ka2003622 的帖子

用緊!夏天用比較立,我都係用來溝蘆薈gel用,會清爽些

大宅

mymarigold 發表於 14-8-14 13:26
gmarket 有 呢隻精華油 sample, 我買過,我覺得比起 Paul & Joe、Albion 油咗啲

可唔可以SHARE條LINK俾我丫? THANKS!!
用完有冇咩明顯轉變?

大宅

vliu 發表於 14-8-14 13:32
用緊!夏天用比較立,我都係用來溝蘆薈gel用,會清爽些

你用左幾耐丫?
有冇咩明顯轉變?
thanks!

大宅

回覆:ka2003622 的帖子

其實我主要係用人胎素條line的其他產品,我之前是敏感加好多暗粒,點補水都無改善,但轉左這條line後,奇蹟地改善好多無曬暗粒。咁支油係新出promo時買,好老實無咩特別,現在係唔想浪費求其用鬼左佢。
咁公平地講因我之前有用開佢條line的產品,所以可能咁就無好神奇的效果,但完全無接觸佢地的產品的話,可能會有改善都未定

大宅

vliu 發表於 14-8-14 16:29
其實我主要係用人胎素條line的其他產品,我之前是敏感加好多暗粒,點補水都無改善,但轉左這條line後,奇蹟 ...

好中肯!
想問人胎素條line有咩產品好用?
我下巴都好多暗粒! 去美容院清完過2日又有!

首頁

尾頁

跳至