烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

大宅

回覆:mandelicious428 的帖子

有冇個汁既包裝可以影出黎睇下

翡翠宮

禁止訪問

回覆:oldfrog 的帖子

侯爵府

share recipe pls~~~thx

mandelicious428  Plz see #36 :D  發表於 14-8-19 03:39

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

回覆:KFC 蘑菇飯成功,多謝BK jm !!!!

大宅

聽日即刻要試試整番個~~我c6都好喜歡吃!!!!

珍珠宮

mandelicious428 發表於 14-8-15 09:58
大成功 KFC 磨菇飯!因為c6鐘意食,所以跟bk jm教路自家製一樣嘅出黎😄,配埋個粟米豆腐蟹柳羹,我2 ...

可否分享食譜? 想氹下小小朋友

珍珠宮

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

子爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 遊學勳章 畀面勳章

大宅

我揾唔到邊到買Turkey Gravy Source
有無人知去邊樹可以買到呀???

珍珠宮

虎到金來勳章

可唔可以比source嗰packing睇吓?

其實係支裝定係罐裝嚟㗎?樓主係邊度買到同埋幾錢?

一次過問咁多,唔好意思!

伯爵府

好得

大宅

嘩好味呀...聽日要去買材料整

男爵府

子爵府

引用:Quote:mandelicious428+發表於+14-8-15+09:

原帖由 catcatcat549 於 14-08-18 發表
可否分享食譜? 想氹下小小朋友
Sorry to all the jm for my super late reply ! Actually I just copied from bk jm ! I can\'t post the link with my phone =_= so I would just post up the photo of the recipe !
Hope u guys enjoy !

TMC3012  thx~  發表於 14-8-19 08:33
catcatcat549  Many Thanks!    發表於 14-8-19 06:45

子爵府

引用:我揾唔到邊到買Turkey+Gravy+Source有無人

原帖由 mand089 於 14-08-18 發表
我揾唔到邊到買Turkey Gravy Source
有無人知去邊樹可以買到呀???
I live in canada ...but saw some Hk jm said they can find them in some bigger supermarket !

子爵府

引用:可唔可以比source嗰packing睇吓?其實係支

原帖由 SARIDON 於 14-08-18 發表
可唔可以比source嗰packing睇吓?

其實係支裝定係罐裝嚟㗎?樓主係邊度買到同埋幾錢?
I live in canada but some Hk jm said they can be found in some bigger supermarkets ! :D

SARIDON  thanks so much! :goo   發表於 14-8-19 09:06

子爵府

引用:有冇個汁既包裝可以影出黎睇下 +

原帖由 rositaso 於 14-08-16 發表
有冇個汁既包裝可以影出黎睇下
These are all I bought in Canada but I think the ones in Hong Kong should be similar :D

珍珠宮

thanks jm
… 你果邊好凍喎…5℃,保重

這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

首頁

尾頁

跳至