自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

等佢返黎搣佢耳仔

瑪瑙宮

引用:尋晚整左幾款包pack好晒諗住今朝送比親戚,

原帖由 AGa1111 於 14-08-17 發表
尋晚整左幾款包pack好晒諗住今朝送比親戚,老公果份早餐就pack起放係枱面,佢今朝返工果陣仲突登同佢講,點 ...
有冇嬲到爆

翡翠宮

男人係咁, 佢肯食我整比佢既野, 仲要咁捧場我實好開心~~~

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

引用:佢想攞番公司威下,俾同事試下佢老婆手勢,

原帖由 phoebebbc 於 14-08-17 發表
佢想攞番公司威下,俾同事試下佢老婆手勢,等同事讚下佢有眼光搵到個好老婆,唔好嬲佢啦

...
好老婆值得驕傲

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

回覆:真係嬲到喊!

咁好食,可能我都會咁做,樣樣想試,收埋晏D再食唔好鬧我

子爵府

男人真係,佢係咪想請同事食呀? 等人知佢老婆既自制包幾咁美味,自己幾咁幸福;
下次寫定紙仔啦唯有,今晚罰佢頂榴槤

水晶宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

溝通問題姐

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

佢肯食你整既咪好 我c6對我廚藝極無信心

侯爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

AGa1111 發表於 14-8-17 09:01
情難自控攞左13個,真係當飯都得

"My mission in life is not merely to survive, but to thrive; and to do so with some passion, some compassion, some humor, and some style." -- Maya Angelou (1928-2014)

禁止訪問

水晶宮

hashtag影視迷勳章

回覆:AGa1111 的帖子

唔好嬲

水晶宮

13個又誇張左d啵 d包好細個定正常size?你老公拎返去派啊?有冇打去剷佢?

從愛生憂患 從愛生怖畏 
離愛無憂患 何處有怖畏

大宅

公爵府

環保接龍勳章

咁好味人地忍唔住嘛,唔好嬲啦

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

算啊 , 食咗咪好囉 , 難為我整個包食幾日

大宅

唔好意思路過答嘴!
唔好嬲啦! 都因為佢覺得你整得好, 忍唔住拎返公司等人羨慕下佢,讚下個老婆
快d開工整過啦~~
佢係同你玩下, 我幾恨有人咁欣賞自己整既包, 係我會開心到喊呢!

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

AGa1111 發表於 14-8-17 08:47
都無得唔算,呻完舒服晒
今日冇得送咪第日再整過囉, 整過再送過, ... .. 但係記得整多份比你老公仔同埋貼哂紙仔字條喇

首頁

尾頁

跳至