夫婦情感

跳至

首頁
23456...14

尾頁

複式洋房

引用:Quote:原帖由 momoo 於 14-08-18 發表請問

原帖由 MMkat_1115 於 14-08-18 發表
有啊!當年結婚前算命,我同我老公一齊去睇,都d唔講d, 佢同我老公講佢婜到好老婆,算命的叫佢對我好d, 現 ...
當年都係咁,不過佢講c6會有女人,最後佢真係有

大宅

joyce1982 發表於 14-8-18 12:38
我係婚後因c6出軌,而走去算鐵板,結果話我老公就係佢,我就認命直到而家。(命書有講明老公係屬乜,咩命人 ...
Pls pm me

伯爵府

畀面勳章

引用:想當年一次偶然機會算命,我那些年正單身,

原帖由 hohoma16 於 14-08-18 發表
想當年一次偶然機會算命,我那些年正單身,算命阿姨講到我在什麼方位結識真命天子,個姓屬咩類,即金木水火 ...
Where

Be crazy. Be stupid. Be weird. Be whatever. Because life is too short to be anything but happy.

大宅

回覆 hohoma16 的帖子

CAN U PM ME THE DETAILS PLEASE

大宅

回覆 feifei_baby 的帖子

大宅

mybabylove 發表於 14-9-6 09:49
o岩o岩8月我都搵左個cfu(經朋友約左一年先睇到),佢講得出我邊年結婚,有幾多個少朋友,未來幾時有咩劫數, ...
可唔可以PM我呀 :)

男爵府

回覆:姻緣算命

唔知算5算,算到......
同時幾個算命的人,話我當年會有真命天子出現 ...
但c6出現前都有n個x街出現過

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

mybabylove 發表於 14-9-6 09:49
o岩o岩8月我都搵左個cfu(經朋友約左一年先睇到),佢講得出我邊年結婚,有幾多個少朋友,未來幾時有咩劫數, ...
可否pm師傅資料給我. 謝謝!

珍珠宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我無算姻緣, 不過中學時就貪得意同同學玩過銀仙, 當時有問第時老公姓咩? 跟住銀仙指左一個唔係大姓出來, 而當時班中只得一個男仔係呢個姓, 我腦海即刻出現呢個男仔個樣, 所以我到而家先仲會記得當時問的結果(因為其實都係玩完就算), 點知, 我而家個老公真係呢個姓, 我才記得呢件事!

男爵府

我由出嚟工作開始去算命, 巳算了十幾年, 差不多每年最少算一次, 有咩師傅準, 就去算, 其實每個師傅都準少少, 有幾個係成日上tv的, 最準有2..3個, 連我結婚年份, 配偶樣貌,身形, 性格, 我將來會移民都算到, 其實好講緣份可否認識到好嘅師傅!

男爵府

回覆:Liukut 的帖子

不過, 果2個師傅一個已歸天, 另一個已失去聯絡, 之前喺廟街擺檔, 好似話搬咗黄大仙, 個名已唔記得, 四眼佬, 50幾60歲到...中等矮身材..講嘢串的!

大宅

我爸佢第一次見我c6,之後同媽咪講話係佢....點知隔左2年左右就結婚了..

Ginhc    發表於 15-8-8 09:13

大宅

回覆 tszyin1015 的帖子

妳爸爸一睇就看出係咪妳正緣? 勁!!

大宅

引用:回覆 tszyin1015 的帖子 妳爸爸一睇就看出

原帖由 Cinnamorollball 於 14-09-19 發表
回覆 tszyin1015 的帖子

妳爸爸一睇就看出係咪妳正緣? 勁!!
老人家睇人都有返咁上下

男爵府

引用:不過, 果2個師傅一個已歸天, 另一個已失去

原帖由 Liukut 於 14-09-19 發表
不過, 果2個師傅一個已歸天, 另一個已失去聯絡, 之前喺廟街擺檔, 好似話搬咗黄大仙, 個名已唔記得, 四眼佬, ...
這個師父我都有睇過好勁的

男爵府

引用:有冇JM 睇過朱少珍?我今天睇咗,覺得佢好

原帖由 momoo 於 14-09-05 發表
有冇JM 睇過朱少珍?我今天睇咗,覺得佢好鬼惡!
有睇這把口唔收架冇禮貌

大宅

momoo 發表於 14-8-18 01:49
請問有無JM算命算到自己c6是誰?

我媽咪同街邊睇相師傅都幫我算過命,
1) 我唔可以搵屬雞, 因為相沖
2) 我唔可以於28歲前結婚, 否則必離婚
我同C6都唔信, 我C6就係屬雞, 我25歲就嫁比佢了
C6同左我一齊之後, 反而so far都順風順水
C6堅決覺得性格決定命運

大宅

引用:我由出嚟工作開始去算命,+巳算了十幾年,+差

我由出嚟工作開始去算命, 巳算了十幾年, 差不多每年最少算一次, 有咩師傅準, 就去算, 其實每個師傅都準少少 ...
Can u pm me the c fu name? Thx

男爵府

回覆 pancake1021 的帖子

果2個師傅一個已歸天, 另一個已失去聯絡, 唔記得叫咩名,好似係玄xxx....之前喺廟街擺檔, 好似話搬咗黄大仙, 個名已唔記得, 四眼佬, 50幾60歲到...中等矮身材..講嘢串的!

男爵府

引用:回覆+pancake1021+的帖子果2個師傅一個已歸

回覆 pancake1021 的帖子

果2個師傅一個已歸天, 另一個已失去聯絡, 唔記得叫咩名,好似係玄xxx....之前喺廟 ...
等我又去搵搵佢先

首頁
23456...14

尾頁

跳至