夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

C6而家想點? 2個都要? 定放棄你/外遇?

大宅

男人只不過糸過客,同你有血緣糸你既仔女同母親.

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆:jojomui 的帖子

禁止訪問

回覆:老公有外遇,我日日行屍走肉

禁止訪問

禁止訪問

回覆:jojomui 的帖子

禁止訪問

子爵府

引用:詳細我已經唔想提,每次提起我個心都好痛我

原帖由 jojomui 於 14-08-19 發表
詳細我已經唔想提,每次提起我個心都好痛

我而加每日只食到一餐,訓唔到,我好辛苦,晚晚係咁喊,明明想訓 ...
我爸爸曾經同我讲過……你要自己行你自己的路……吾好比人檔你好似隻牛……穿住條繩帶你行……jm勇敢d…开心d……食多d…你吾食吾开心又如何?先愛自己多些……加油

男爵府

畀面勳章

點解唔同朋友傾?
同朋友傾可以分擔下情緒
唔好自己屈住屈住

水晶宮

點解要咁樣對自己呢??
你對自己差佢又唔會心痛~~
人要對自己好啲先得~~

公爵府

堅強D,愛自己,唔需要等人來錫,無論活在什麼處境,你都能選擇快樂地活著,這是你有的自由!

相信你媽媽和仔女都愛你,不愛你的人,他走了也不可惜!

祝福你勇敢向前啊,時間會幫助你沖淡好多傷痛!

MMkat_1115    發表於 14-8-19 23:29

男爵府

jojomui 發表於 14-8-19 02:38

我而加每日只食到一餐,訓唔到,我好辛苦,晚晚係咁喊,明明想訓 ...
樓主,你嘅經歴我身同感受.我唔比你好得幾多.....重俾佢感受埋性病......!
當我知到真相時我完全失控,失眠,暴瘦,抑鬱.......到最後到打仔......!
我醒覺唔可以再沉落去要走出死胡同,我第一步打咗去明愛婚外情熱線.再去婚姻輔導.
可能佢哋幫唔到你解決問題,但總有人傾下多個意見.可以大喊一場發洩下.
10個月啦我提起一樣都好心痛會流眼淚,但思相要正面.唔好要生要死無用架,你做呢D野唔會hurt到佢架!!

你打出明愛試下,又唔收費
婚 外 情 問 題 熱 線
3161 6666
(逢星期一至五,中午十二時至晚上十一時。公眾假期除外)
加油!

瑪瑙宮

自己覺得行到盡頭的時候, 就要聽下人地的建議, 唔好聽左又擺低, 日復日比痛苦折磨自己, 日子點過係自己去揀, 佢已經忘記左您, 重諗佢真係晒時間, 您重有愛您的媽媽, 可愛囡囡, 知心朋友. 佢唔係您 Mr. Right 早走早 LUCK 難, 自己同囡囡一齊活得更開心, 生命在您手, you can manage it better than ever.

男爵府

我剛發現老公同她影相, 老公話已分開, 叫我俾多次機會佢,

他只同她吃過飯, 其他都冇, 我真的可以信任他嗎,

好唔開心, 我可以原諒他嗎, 我話離婚他唔肯, 他說以後都不會

我唔知可以點做, 什麼人都不能講, 因我唔想影響2個小朋友

珍珠宮

唔需要扮堅強, 你應該搵最信任嘅人哭訴, 抒發情緒, 屈埋屈埋仲易爆發呀… 另外你都可以搵專業機構幫幫你, 而你自己都要積極d, 同自己講, 老公唔係你人生嘅全部, 你仲有愛錫你的媽媽同小朋友, 勇敢d 呀, 加油

公爵府

認識瑞士牛牛第三回

同路人。
都唔知為咩?

複式洋房

take care C9

大宅

心理醫生同精神科醫生我都有見過, 你要CONTACT 可以比你! 但絕不便宜, 要考慮經濟上能負擔到嗎?

另外你有否宗教信仰? 可以返教會/佛堂..............

其實最重要你要嘗試改變自己思想/心態, 當然唔容易, 但唔係唔可以!

老公不是你人生的所有! 即使你一路以來認定他是你一切, 但從今以後, 你要改變了!

珊瑚宮

環保接龍勳章

引用:詳細我已經唔想提,每次提起我個心都好痛我

原帖由 jojomui 於 14-08-19 發表

悶得滯,不如搵份工啦。

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

大宅

樓主得閒更新下,而家要做既係先搵專業人士
處理左情緒先,又係呢度傾下,解開心結,找返人生目標,take care

首頁
12345...6

尾頁

跳至