夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

jojomui 發表於 14-8-19 02:38
詳細我已經唔想提,每次提起我個心都好痛

我而加每日只食到一餐,訓唔到,我好辛苦,晚晚係咁喊,明明想訓 ...
那可以在這裡說說呀

洋房

好明白你唔想令身邊人擔心既感受,但係始終鬱住係心默默承受係好辛苦既事,不如換個角度去令自己過得好! 加油!

複式洋房

有壓力係正常,唔好收收埋埋,屈著屈著,呢度有好多人支持你,去看醫生拎d專業意見
可以先由私家醫生轉介去精神科

大宅

回覆:老公有外遇,我日日行屍走肉

樓主既然你都知情緒有事...快的乖乖去睇醫生....接受適當治療調節番先...情緒有事最好儘快處理....同埋你要愛惜自己呀...其實仲有屋企人...小朋友同你的朋友仔都好鍚你架...千萬不要做傻事....有唔開心既亦都可以係呢到傾下...bk個個jm都好好架...加油呀!

子爵府

引用:C6而家想點?+2個都要?+定放棄你/外遇?

原帖由 UniqueS 於 14-08-19 發表
C6而家想點? 2個都要? 定放棄你/外遇?
佢揀左放棄我,我地無可能再走落去,佢話同我一齊既生活唔係佢想要,個女仔既出現只不過係巧合。

子爵府

jojomui 發表於 14-8-19 02:38

我而加每日只食到一餐,訓唔到,我好辛苦,晚晚係咁喊,明明想訓 ...
如果情緒真係有問題既不如去睇醫生啦.如果C6係後悔想同你回頭既, 你們去睇下婚姻輔導丫

加油!!! 明天會更好呀!!
呢度好多人支持你~

子爵府

多謝呢度每一位jm既支持,每一個回覆我都有睇!好多謝你地既鼓勵

前晚我朋友黎左陪我,佢亦都係朋友面前對我動手,因為佢返黎執野,我擋住左個門口,佢推我落地下,踢我,想踢第二腳好彩我朋友同格離屋衝哂出黎拉住左佢,我都唔知點解我咁犯賤,我個心真係好痛

一直以來我地係朋友面前我地都係好恩愛,佢好就我,只係大半個月,所有野都唔同哂,我真係無辦法可以係咁短時間接受......

男爵府

回覆 jojomui 的帖子

咁你要振作呀! 愛情唔係人生既全部

伯爵府

放鬆d,時間會沖淡傷口!
現在可以的話,落公園行下,睇下開心綜藝節目:
Running man,爸爸去哪兒.....
過好,每一天!

大宅

男人變心你還可以望佢回心轉意,
但一個男人變咗心仲對自己動粗的話,
樓主, 你仲敢望佢回頭嗎??

你要點諗只有自己可以控制,
但諗得最差時, 你要記住自己仲要小朋友同自己媽媽係到...
如果你死咗...佢哋點算....

我都曾經經歷過呢個階段....什至試過食藥自殺...
慶幸仔仔在房叫我,我至停咗...
雖然最後我同我老公無分開, 但我老公因為咁有情緒病...

時間係醫治傷口0既良藥,
比d時間自己, 為自己為屋企人好好生活...
有時分開未必係最差0既結果....

男爵府

忘記以前,想着自己心愛既仔女,努力面前,多錫自己,妳身邊還有愛妳的媽咪、朋友,不要再緊敝心靈!

複式洋房

MommyPanel勳章

回覆:jojomui 的帖子

堅強勇敢d 有唔開心 應該喊 應該同身邊既人講 唔好諗埋一邊 為左小朋友 勇敢咁生活落去

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

樓主,

你愛自己LA,

你C6在你生命中未出現,你都生活到,

而家分開,點解佢成左你生命既全部?

禁止訪問

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

樓主,我見到你個頭像,真係好想笑,冇辦法安慰你。

jojomui  魚~你貢衰架   發表於 14-8-22 02:11

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

咁啦,你翻看一下"夫親情感"+"單親版" 或者你可以睇下其他同路人,怎樣由𠼱地喊,到一步步爬起身,或許你可以作為借鏡。

公爵府

引用:詳細我已經唔想提,每次提起我個心都好痛我

原帖由 jojomui 於 14-08-19 發表

情緒波動太,要去睇醫生啊!
抱抱樓主,一定要去睇醫生,只要係心裡科或者精神科醫生都可以。

別墅

你老公唔係你既全世界,也不是你的人生,他只是過客,不要再被他的背叛浪費你的人生,慢慢走,時間可以幫你!

複式洋房

回覆:jojomui 的帖子

加油,唔好諗埋d唔開心既野,時間可以沖淡一切

侯爵府

見到啲人話結左婚就無晒朋友,我真係覺得唔知係要同情定鬧鬼。
婚姻唔係全部,唔好太信另一半會一生不變。

首頁
12345...6

尾頁

跳至