自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

就走都要周圍唱衰我又屈我!想點!
又系你面前扮哂fd咁,見到佢都想倒轉頭走!
佢仲要覺得自己貌美如花,成70kg都要覺得自巳好瘦仲覺得自己有市場
對住無謂人真系想快d走,仲有幾日吾洗對住d膠人!

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

引用:就走都要周圍唱衰我又屈我!想點!又系你面

原帖由 chuklung888 於 14-08-19 發表
就走都要周圍唱衰我又屈我!想點!
又系你面前扮哂fd咁,見到佢都想倒轉頭走!
佢仲要覺得自己貌美如花,成70 ...
都走咯,唔C理企,望多眼都嫌烏糟

男爵府

引用:Quote:原帖由 chuklung888 於 14-08-19 發

原帖由 霜霜 於 14-08-19 發表
都走咯,唔C理企,望多眼都嫌烏糟
周圍屈我,扮到自己好可憐,是非當人情

子爵府

認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 chuklung888 的帖子

我公司都有呢d賤精,扮到自己無所謂,最nice係佢,轉頭即刻放暗射箭!

男爵府

引用:回覆 chuklung888 的帖子我公司都有呢d賤精

原帖由 JenniferKwok214 於 14-08-19 發表

我公司都有呢d賤精,扮到自己無所謂,最nice係佢,轉頭即刻放暗射箭! ...
系嫁!佢最叻系篤人背脊

子爵府

認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 BK Milk勳章

向經理投訴,仲以為我地會睬佢,做番自己嘢,公事照講,閒計免問,做超普通的同事,佢仲可以扮到無事,做d小動作,引你注意佢,係老板面前扮nice唔記仇, 正一厚顏無恥!想嘔

已刪除用户

BK Milk勳章 畀面勳章

引用:就走都要周圍唱衰我又屈我!想點!又系你面

珍珠宮

環保接龍勳章

回覆:chuklung888 的帖子

我俾個是非精聯群結黨排擠左大半年喇,佢成日扮可憐,練精學懶,篤人背脊,姣d男同事+客!

人生本是苦

子爵府

回覆:公司條8婆,賤格

好憎人扮FD!

男爵府

我上司都好賤格, 之前懶係大方話請我地全team 食lunch , 問佢有budjet 又話冇, 咁我同另外2個同事已被佢預先通知要lay , 咁冇錢限緊係博老命同你叫盡佢, 食sushi 3900蚊15人, 都差不多啦, 收到張單面色一沉,而家開始玩野, 話我地3個唔為公司著想點慳錢, 話我地跟個d 單蝕錢, 如果公司倒閉都是因我地3個, 唔關佢事, 堂堂一個GM, 講埋D 咁小學雞既野, 如果我地3個咁叻可以攪到公司執, 我地做左CEO 好耐啦, 白痴到爆

wcpcelia    發表於 14-8-19 13:50

男爵府

引用:回覆 chuklung888 的帖子向經理投訴,仲以

原帖由 JenniferKwok214 於 14-08-19 發表

系牙!自己買埋哂垃圾返黎送比人!博我同佢傾計

男爵府

引用:我俾個是非精聯群結黨排擠左大半年喇,佢成

原帖由 KarenC 於 14-08-19 發表
我俾個是非精聯群結黨排擠左大半年喇,佢成日扮可憐,練精學懶,篤人背脊,姣d男同事+客!

...
我果個48歲仲要用把姣聲叫男同事幫手

珍珠宮

開心吸收勳章 畀面勳章

我都識一個70kg above,但覺得自己好掂,大把男人排住隊等佢揀咁,嫌d男人襯唔起佢…喎~

我是一隻喵

男爵府

引用:我都識一個70kg above,但覺得自己好掂,大

原帖由 siumeow 於 14-08-19 發表
我都識一個70kg above,但覺得自己好掂,大把男人排住隊等佢揀咁,嫌d男人襯唔起佢…喎~

...
佢仲要48歲

男爵府

我成67kg, 不過我唔賤格架

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我公司都有條8婆賤到無朋友

男爵府

引用:我公司都有條8婆賤到無朋友

原帖由 靚靚C9 於 14-08-19 發表
我公司都有條8婆賤到無朋友
好賤!到到都有咁既人

水晶宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

瑪瑙宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章