自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

引用:就走都要周圍唱衰我又屈我!想點!又系你面

原帖由 chuklung888 於 14-08-19 發表
就走都要周圍唱衰我又屈我!想點!
又系你面前扮哂fd咁,見到佢都想倒轉頭走!
佢仲要覺得自己貌美如花,成70 ...
都走咯,鬧爆佢!!!

大宅

2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆:公司條8婆,賤格

每間公司肯定有個8婆係到

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

回覆:公司條8婆,賤格

就黎走啦,咪當佢係笑話囉

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

畀面勳章

最慘係你留響公司繼續做,
人雖然走左,但佢講嗰D事非繼續KEEP響公司..

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

身邊總有1、2個

複式洋房

公司條八婆, 又矮又肥又丑,成80公斤,仲勁發姣, 係男人都啱,老又得嫩又得, 人前人後兩個人

子爵府

引用:我俾個是非精聯群結黨排擠左大半年喇,佢成

原帖由 KarenC 於 14-08-19 發表
我俾個是非精聯群結黨排擠左大半年喇,佢成日扮可憐,練精學懶,篤人背脊,姣d男同事+客!

...
咁似我以前個同事嘅,exactly成個餅印咁

男爵府

引用:Quote:原帖由 chuklung888 於 14-08-19 發

原帖由 mywl 於 14-08-19 發表
都走咯,鬧爆佢!!!
佢吾罵我 我吾會罵佢既 廢事有位比人入
不過我會將佢同我講過既野爆哂出去
還掂佢都爆我吾少

首頁

尾頁

跳至