自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:原來小朋友去IKEA食有半價?!

半價係半份,其實即係無優惠

禁止訪問

侯爵府

公爵府

好媽媽勳章

引用:半價半份主餐牌ge野....計返其實無分別....

原帖由 YingYing05 於 14-08-20 發表
半價半份主餐牌ge野....計返其實無分別.....
但小朋友例如三四歲, 食一份又食唔晒
同大人share又爭啲咁
唔好講有冇慳錢, 我覺得都係一個\"惜食\"嘅做法, 都幾好丫

TobeyTobey  agree  發表於 14-8-20 13:42

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

[email protected] 發表於 14-8-20 13:11
送嬰兒食品,即係咩?可以就咁食架?
嬰兒食品搵笨的.. 我有次去啦.. 阿仔當時12m.. 咁我買完野食問佢係咪有baby food (朋友講).. 跟住個staff答我.. baby food只送比6個月以下既小朋友... 我無同佢爭辯.. 但係我心諗... 6個月以下好多都未開始食固體囉..
我朋友話係亨s果d一樽樽既baby food黎

別墅

咁好

寶石宮

珍珠宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

咪買半份~~

邊係半價呀...........

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

以為咩著數, 半價買半份
不過, 我地一家去行完mega box宜家都好鐘意係果度開餐
BK の 會員
Merry X'mas!!!

大宅

2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

大宅

讓小朋友自己一個人一份,又可以環保啲,唔使浪費。

翡翠宮

好喎...小朋友自己叫半份, 等佢自己食自己個份, 唔駛成日同佢執口水尾

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

引用:半價半份主餐牌ge野....計返其實無分別....

原帖由 YingYing05 於 14-08-20 發表
半價半份主餐牌ge野....計返其實無分別.....
計返條數係冇分別,但如果小朋友細食,咁起碼唔會浪費,呢項係一項好貼心既服務同諗法,證明有從家長角度去諗,淨係呢點已經比其他食肆好,唔係下下用錢去衡量、比優惠你先叫好。

男爵府

香港人成日諗住要攞著數!人地諗住你小朋友一份食吾哂,俾你個option半價買半份,吾使浪費之餘又可以俾小朋友學獨立自己食一個歺,點知你地又話人冇著數

kbbaby  agree! 下下諗有無著   發表於 14-8-20 16:46
ipodbaby_123    發表於 14-8-20 16:11

公爵府

BK Milk勳章

回覆:原來小朋友去IKEA有得叫半份?!

寶貝囡提早係12月8日出世喇~37w1d~7.4磅

大宅

引用:香港人成日諗住要攞著數!人地諗住你小朋友

原帖由 Shamuslau 於 14-08-20 發表
香港人成日諗住要攞著數!人地諗住你小朋友一份食吾哂,俾你個option半價買半份,吾使浪費之餘又可以俾小朋 ...
Haha!! 可以有半份選擇,唔會浪費已經係好好既措施!

首頁

尾頁

跳至