興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

1/我係widget度放左jorte set左既項目有顯示係widget 但係禁入去係無野 要禁返之前8月頭既日子幾次2x號既項目先會show up

2/ 9月既項目set左入去 widget同app入面個calendar都無顯示 總之就係set唔到節目入去

我已經試過鏟apps同步返d info入去 新install既app都系咁

thx

大宅

引用:1/我係widget度放左jorte set左既項目有顯

原帖由 carmenyan206 於 14-08-24 發表
1/我係widget度放左jorte set左既項目有顯示係widget 但係禁入去係無野 要禁返之前8月頭既日子幾次2x號既項 ...
好難明

大宅

引用:1/我係widget度放左jorte set左既項目有顯

原帖由 carmenyan206 於 14-08-24 發表
1/我係widget度放左jorte set左既項目有顯示係widget 但係禁入去係無野 要禁返之前8月頭既日子幾次2x號既項 ...
試下update 電話系統

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由 carmenyan206 於 14-08-24 發

原帖由 davelyh 於 14-08-24 發表
好難明
即係可以講 set曬d項目入電話但係全部睇唔到 浄係睇到舊野

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由 carmenyan206 於 14-08-24 發

好難明
example係咁

明明8月底部顯示9月係有節目 但係你去9月既calendar係無event 同埋9月你打咩落去都係無events

珊瑚宮

試下update 電話系統
宜家係最updated

大宅

引用:Quote:原帖由 davelyh 於 14-08-24 發表好

example係咁

明明8月底部顯示9月係有節目 但係你去9月既calendar係無event 同埋9月你打咩落去都係無events ...
我想問你有無ser jorta 預設日曆係你個gmail accout
另外我之前用jorta係 你輸入左event入 jorta 我去番部機原生個日曆都可以見到我入左既野
同埋第一次用既時候要係原生日曆同步左一次先會出到我想要既野 唔知幫唔幫到你

珊瑚宮

我想問你有無ser jorta 預設日曆係你個gmail accout
另外我之前用jorta係 你輸入左event入 jorta 我去番部 ...
set左呀

珊瑚宮

另外我之前用jorta係 你輸入左event入 jorta 我去番部 ...
咁係咪唔好set

大宅

carmenyan206 發表於 14-8-24 20:26
咁係咪唔好set
set 係好事因為可以同GMAIL同步
我想問你原生個日曆有無你入個D EVENT
因為以我所知如果你LINK埋左GMAIL ACC
要原生個日曆有個EVENT 先SHOW到係JORTA入面

首頁

尾頁

跳至