親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

睛靈勳章

如題,天氣通常怎樣,是否常落雨,有冇人之前幾年聖誕去過Legoland?

大宅

畀面勳章

回覆:有冇人聖誕假期去星馬及Legoland?

我都打算今年聖誕去新加坡,朋友上年聖誕去完,去5日下左2場雨,其餘天氣好好,夜晚涼要穿外套

男爵府

睛靈勳章

引用:我都打算今年聖誕去新加坡,朋友上年聖誕去

原帖由 vviou 於 14-08-27 發表
我都打算今年聖誕去新加坡,朋友上年聖誕去完,去5日下左2場雨,其餘天氣好好,夜晚涼要穿外套

...
謝謝。我們入Legoland, 29/12-31/12唔知會唔勁多人及排長龍呢?

別墅

我都諗住12月24-28去新加坡加legoland 呀,你地book 左酒店同機票未?我仲煩緊book車去新山個程,請問你地有無好司機介紹呀?thanks

大宅

回覆 rhung 的帖子

我都係,不過仲諗緊住一晚定兩晚, 你的行程怎樣?

大宅

回覆 vp071229 的帖子

我都係去5日,仲Plan 緊行程, 咩都未book, 仲未決定到legoland 住一晚定兩晚. 我打算去玩lugo, segway, 科學館,行書局, legoland 兩個theme park, 仲諗緊去唔去Adventure Cover Water Park. 同埋想去新山食海鮮, 不過唔知邊度好, 亦唔想去太遠.

禁止訪問

引用:我都諗住12月24-28去新加坡加legoland 呀,

別墅

回覆 alvinso 的帖子

Thx Alvin, 請問呢位司機哥哥可以可以從新加坡車我地到新山嗎?

別墅

回覆 排骨媽媽 的帖子

我book 左SQ 機票同酒店住fairmont, 第二日一早入新山去legoland and waterpark, stay 係legoland hotel,第三日就轉酒店住traders,係酒店hea下,之後玩埋hello kitty land the big club之後就出返黎新加坡啦,再之後行程仲未定到,好想去USS,但我老公又話UUS好一般,大家對UUS點睇?

禁止訪問

引用:回覆 alvinso 的帖子Thx Alvin, 請問呢位司

大宅

畀面勳章

我訂咗機票,兩晚legoland及聖淘山嘅酒店,好貴呀,legoland酒店去hotel.com訂用promotion code平啲~

男爵府

睛靈勳章

引用:我訂咗機票,兩晚legoland及聖淘山嘅酒店,

原帖由 小娜子 於 14-09-01 發表
我訂咗機票,兩晚legoland及聖淘山嘅酒店,好貴呀,legoland酒店去hotel.com訂用promotion code平啲~ ...
我都係住兩晚Legoland , 聽講新山治安麻麻,我兩個仔比較細,應該留在樂園和酒店多,機票我今年五月時訂好了。

禁止訪問

引用:我訂咗機票,兩晚legoland及聖淘山嘅酒店,

大宅

畀面勳章

回覆 rhung 的帖子

其實我兩個都細,不過我都諗住去埋hello kitty town玩,唯有揀的士小心啲,同埋聖誕都多香港人去~

大宅

畀面勳章

回覆 IloveJJ 的帖子

我訂$17xx/晚

今次呢個代碼適用於2014年12月31日前入住
折扣代碼適用於香港Hotels.com,可以以港幣結算,亦適用於中國內地、台灣等地既Hotels.com
大家憑以下代碼在香港Hotels.com預訂酒店,可享受額外10%的優惠 (2014年9月10日前預訂有效, 於2014年12月31日前入住)
折扣代碼:FBDRS1410 (2014年9月10日前預訂有效)
香港Hotels.com網站:http://www.hotels.com
以上10%折扣優惠代碼係唔適用於一些連鎖酒店集團,當輸出優惠代碼會出現 “此折扣代碼不適用於你想預訂的酒店”

禁止訪問

引用:回覆 IloveJJ 的帖子我訂$17xx/晚今次呢個

大宅

畀面勳章

回覆 IloveJJ 的帖子

佢寫計埋稅項及其他費用,早餐包的~

IloveJJ  Thx!  發表於 14-9-2 21:26

伯爵府

引用:Quote:原帖由 vp071229 於 14-09-01 發表回

原帖由 alvinso 於 14-09-01 發表
可以,我之前用佢架車,由singapore to legoland
一程幾錢?

別墅

回覆 zxzx 的帖子

我昨日BOOK左之前BK媽媽介紹既JASON啦, SG200來回, Dec 25 hotel to legoland hotel (0830), Dec 27 (1630) traders to Singapore hotel.都算好公道, 比起平日個價錢加左SG20蚊啫, 同埋JASON既套票都唔貴WOR, 大家都可以考慮一下搵佢訂飛呀 ^_^

別墅

引用:Quote:原帖由+vp071229+於+14-08-31+發表我

原帖由 alvinso 於 14-09-01 發表
他本身是馬來西亞人(講廣東話),對當地好熟悉,好nice,好細心,非一般司機
來回幾錢?

首頁

尾頁

跳至